1/11 anonim válasza:
Ha sebességre gondolsz, akkor Michelin, ők csinálják a Bugatti Veyron gumiját....
Kell jobb???
2/11 anonim válasza:
Igen a Michelin tényleg jó, de még a Hankook sem rossz. Nekem Hankook a nyári gumim, most rakattam fel mert a régi, fogalmam sincs ilyen márkájú legalább 8 éves volt, és már amúgy is ráfért a csere.
A téli gumim az Michelin, már több mint 4 éves és teljesen jó még. Nincs agyon nyúzva pedig volt hogy tavaly április végén amikor jó meleg volt még használnom kellett, mert nem volt időpontom a gumishoz. De lazán túl élte 0 kopás.
3/11 anonim válasza:
Igen relatív dolog, hogy melyik a legjobb.
Attól függ, hogy mire kell, vagy mi(k) a szempont(ok)!?
5/11 anonim válasza:
Hát ha a legeslegeslegjobbat nézzük akkor tényleg a Michlein a Bugatti Veyron miatt. Hétköznapibb használatban én a Nokiant tartom a legjobb gumiknak.
6/11 anonim válasza:
Mindegyik gyártó gyárt jó gumit és olcsó gumit is.
7/11 anonim válasza:
Első nyarukat kezdték a Yokohama gumik a kocsinkon!
9/11 anonim válasza:
Pirelli, Michelin, Dunlop, Bridgestone, Continental ezek mind nagyon jók, minimális eltérés van köztük.
10/11 anonim válasza:
Ha kisebb a penztarcad relative olcso a Falken, es az is vilagmarka, nekem a teli szettem az volt, nagyon meg voltam vele elegedve! Nyarinak hasznaltam mar Debicat, az sem volt rossz, bar kicsit sztem gyorsan kopott, most Toyo nyarim van, egyenlore tetszik bar nem sokat mentem vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!