Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ebből lehet valami bajom?

Ebből lehet valami bajom?

Figyelt kérdés

Pénteken történt az eset.

Egy gyalogosátkelőhöz érkeztem ahol nem adtam meg az elsőbbséget a gyalogosoknak, annak ellenére sem,hogy láttam ,hogy átakarnak kelni.

Azonban ők elindultak, én pedig a fékbe tapostam, de már késő volt, az idős pár férfi tagját fellöktem.(60 év körüliek lehettek)

A bácsi elesett.

Rögtön kiszálltam, a bácsi már állt is volna fel,hogy nincs semmi baj, de nem igen tudott, így rögtön mondtam,hogy hívom a mentőket és a rendőrséget, de az asszony leteremtett és megparancsolta,hogy nehogy kihívjam bármelyiket is.

Ezt követően egyre dühösebb lett és ráütött az autómra is majd számon kért,hogy miért nem tudok időben megállni.

A bácsi eközben felállt, majd a nő lelkesen felírta a rendszámot és azt mondta,hogy ezért még számolunk, majd pedig a bácsit támogatva elmentek.

Még megkérdeztem,hogy tehetek e értük valamit,elvigyem e őket valahová, de csak visszakiabált,hogy tőlem nem kell semmi.

Nem tudom mennyire lényeges, de egy roma pár volt, így attól tartok,hogy nem a hatóságokon keresztül akarnak számolni...persze az sem kizárt,hogy csak fenyegetőzött a levegőbe, de inkább attól tartok,hogy ha akarnak valamit akkor majd össze hazudoznak fűt-fát, esetleg néhány családtagot is bevesznek,hogy szemtanú és akkor megnézhetem magam...

Azt pedig,hogy a baleset miattam történt teljes mértékben elismerem és vállalom érte a felelősséget.

2013. ápr. 20. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom azért nem akartak se mentőt, se rendőrt, mert annyira jó állampolgár mind a két büdös cigány. Nem lesz semmi ne aggódj. Mihez kezdenének egy rendszámmal. Bármikor, bármilyen autó rendszámát fel lehet írni, bizonyítani nem tudják, az autódon tuti nincs sérülés, meg semmi.. Kinyomozni szintén nem fognak tudni. A cigányok köztudottan iszonyat buta lények. Semmi bajod nem lesz ebből az égvilágon, gondolhatod miért voltak annyira ellene annak h kihívd a zsarukat.. Sajnos most van ugye a lomtalanítás, tele minden cigánnyal, az én környékem is jól megszállták.. Őket kéne lomtalanítani már végre az országból... De egész Európából is. Sőt, a Földnek sem hiányoznak!!!
2013. ápr. 21. 01:35
 2/4 anonim ***** válasza:

A valóság az, hogy MINDENKÉPPEN rendőrt kellett volna hívnod,

ha már zebrán gázoltál!!!

Attól, hogy ők elmentek, az téged nem ment fel attól, hogy elhagytad a helyszínt!!

Ez minősített esetnek számít, VAGYIS LEBEG A LETÖLTENDŐ!

Ők majd hazudoznak valamit, hogy "pl. temiattad már soha többé nem lesz keresőképes, pedig több milliót keres havonta, és a tyúkok is temiattad nem tojnak" stb...stb...

Természetesen kártérítésért majd zsarolhatnak évekig.

A rendszámot megtudni, meg kb. egy pillanat műve!!!

Tényszerűen nézve, bármikor bemehetnek feljelentést tenni a rendőrségre, és "hozhatnak 50 tanút, hogy elütötted őket a zebrán és nagy sebességgel elszáguldottál a helyszínről, de ők még a földön fekve is le tudták olvasni a rendszámodat".

Nem lennék nyugodt a helyedben.

2013. ápr. 21. 06:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, van esély arra hogy a fél család szeme láttára gázoltad el, akár nem csak őt hanem még másik 2-3 egyént is aztán meg sem álltál.

Attól hogy buta népség ilyenekre sajnos van eszük.

Persze az is lehet hogy nem lesz belőle semmi. De majd kiderül a dolog.

2013. ápr. 21. 12:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Még szerencséd hogy a testvérek nem jelentek meg
2013. ápr. 22. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!