Ebből lehet valami bajom?
Pénteken történt az eset.
Egy gyalogosátkelőhöz érkeztem ahol nem adtam meg az elsőbbséget a gyalogosoknak, annak ellenére sem,hogy láttam ,hogy átakarnak kelni.
Azonban ők elindultak, én pedig a fékbe tapostam, de már késő volt, az idős pár férfi tagját fellöktem.(60 év körüliek lehettek)
A bácsi elesett.
Rögtön kiszálltam, a bácsi már állt is volna fel,hogy nincs semmi baj, de nem igen tudott, így rögtön mondtam,hogy hívom a mentőket és a rendőrséget, de az asszony leteremtett és megparancsolta,hogy nehogy kihívjam bármelyiket is.
Ezt követően egyre dühösebb lett és ráütött az autómra is majd számon kért,hogy miért nem tudok időben megállni.
A bácsi eközben felállt, majd a nő lelkesen felírta a rendszámot és azt mondta,hogy ezért még számolunk, majd pedig a bácsit támogatva elmentek.
Még megkérdeztem,hogy tehetek e értük valamit,elvigyem e őket valahová, de csak visszakiabált,hogy tőlem nem kell semmi.
Nem tudom mennyire lényeges, de egy roma pár volt, így attól tartok,hogy nem a hatóságokon keresztül akarnak számolni...persze az sem kizárt,hogy csak fenyegetőzött a levegőbe, de inkább attól tartok,hogy ha akarnak valamit akkor majd össze hazudoznak fűt-fát, esetleg néhány családtagot is bevesznek,hogy szemtanú és akkor megnézhetem magam...
Azt pedig,hogy a baleset miattam történt teljes mértékben elismerem és vállalom érte a felelősséget.
A valóság az, hogy MINDENKÉPPEN rendőrt kellett volna hívnod,
ha már zebrán gázoltál!!!
Attól, hogy ők elmentek, az téged nem ment fel attól, hogy elhagytad a helyszínt!!
Ez minősített esetnek számít, VAGYIS LEBEG A LETÖLTENDŐ!
Ők majd hazudoznak valamit, hogy "pl. temiattad már soha többé nem lesz keresőképes, pedig több milliót keres havonta, és a tyúkok is temiattad nem tojnak" stb...stb...
Természetesen kártérítésért majd zsarolhatnak évekig.
A rendszámot megtudni, meg kb. egy pillanat műve!!!
Tényszerűen nézve, bármikor bemehetnek feljelentést tenni a rendőrségre, és "hozhatnak 50 tanút, hogy elütötted őket a zebrán és nagy sebességgel elszáguldottál a helyszínről, de ők még a földön fekve is le tudták olvasni a rendszámodat".
Nem lennék nyugodt a helyedben.
Igen, van esély arra hogy a fél család szeme láttára gázoltad el, akár nem csak őt hanem még másik 2-3 egyént is aztán meg sem álltál.
Attól hogy buta népség ilyenekre sajnos van eszük.
Persze az is lehet hogy nem lesz belőle semmi. De majd kiderül a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!