Ha én irány jelzek, miért irányjelez más is mögöttem? Ha meg én nem, az sem?
Nem tudom, hogy csak véletlen-e de azt figyeltem meg, ha van az út szélén valami kikerülendő dolog, és indexelve kikerülöm, akkor a mögöttem lévő is 99%ban indexel. Ha körforgalomból kifelé indexelek akkor mögöttem is indexelnek. Ha kanyarodásnál állok az út közepén, várva a bekanyarodást, és indexelek, akkor aki mögém áll, az is irány jelez.
De ha nem indecelek, kikerülöm a bringást, kijövök a körforgalomból, lekanyarodok a balra kanyarodó sávon csak simán, akkor a mögöttem lévő se.
Most ez csak véletlen, vagy van ahhoz köze, hogy ah látják, hogy én irányjelzek, ők is szivesebben csinálják?
az irányjellző sok trogernak egy luxus opcio...nekik ugy kellene kocsit venni irányjelző nem kell, tukör nem kell, csak elöre mint a ló!!!:)
te tarsdbe a kreszt ő meg ha bármi is van nem foghatja rád mert te nem jeleztél....ő megy dutyiba nem te...
Gondolom nem érti mit kacsázol, aztán meglátja a biciklist és nem az index jut az eszébe.
Persze lehet köze, indexelj bátran!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!