Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Megbüntett 16000 ft-ra a BKV,...

Megbüntett 16000 ft-ra a BKV, mert nem volt nálam jegy. A személyimet használták fel ( pontosabban az újabbat, a régit ugyanúgy használom, mint mindig, mert még nem vonták be) és az a kérdés, hogy hogyan kell ezt megúszni olcsón?

Figyelt kérdés

(sajnos kézzel írott a csekk)

( tippekre, mentőötletekre vagyok kíváncsi nem ellenvéleményre)

Nagy a bukásveszély, ha azt mondom, hogy nem az enyém volt a személyi, hanem elpostázták a csekket és a régi működőképest adom oda az akác utcában? észreveszik a turpisságot?

Vagy nincs mese és holnap csengetnem kell nekem is egy vagyont? Akinek van egyéb VALÓDI ötlete, (nem beszólás és nem troll,) az feltétlenül írja meg!!!

2013. márc. 2. 17:47
1 2
 11/18 tetro ***** válasza:
76%

Kérdező, a te fejedben valami súlyos zavar van. A politikusok jó, hogy szabadon járhatnak, hisz börtönből nehéz lenne irányítani az országot... A gyilkosok viszont az én tudomásom szerint nem járhatnak szabadon... Te valami másról tudsz?

Ha viszont okirattal élsz vissza, azért kaphatsz börtönt... Nem fogsz.

2013. márc. 2. 18:12
 12/18 A kérdező kommentje:
nincs mese, vár a posta( nektek azért köszönöm a válaszokat, nagyon kedves tőletek)
2013. márc. 2. 18:21
 13/18 tetro ***** válasza:
51%
Nem olvastad, amit én írtam? :D
2013. márc. 2. 18:24
 14/18 A kérdező kommentje:

pont ellenkezőleg, olvastam, de nem értettem...

akkor most fogok kapni börtönt vagy nem? olyan 50%-50% írtad le hogy igen, vagy nem....

2013. márc. 2. 18:30
 15/18 tetro ***** válasza:
67%

Azt nem olvastad, amit arról írtam, hogyan lehet az egészet megúszni? ....

El is kísérjelek bemutatni kézen fogva? :D

2013. márc. 2. 18:35
 16/18 A kérdező kommentje:
:((((
2013. márc. 2. 20:20
 17/18 anonim ***** válasza:
67%

Ezt kéne itt újra elolvasnod:

"Ha a diák vagy, akkor szerezz egy bérletet valakitől, amibe nincs a szám beleírva, és mutasd be:

"Amennyiben az utas olyan arcképes bérlettel (bérletszelvény és a hozzátartozó igazolvány, bérletigazolvány, diákigazolvány) rendelkezik, amelyik szelvény a pótdíjazás időpontjában érvényes (azt megelőzően vásárolt), de azt a jegyellenőrzésnél felmutatni nem tudta, úgy a pótdíjazástól számított 2, azaz kettő munkanapon belül a társaság által kijelölt helyen a bérlet bemutatása és az arra előírt feltételek együttes teljesülése esetén a pótdíjfolyamat 2.000,- Ft eljárási díj ellenében, éves, szemeszterre szóló és negyedéves bérletek bemutatása esetén 1.000,- Ft eljárási díj ellenében megszűnik."

Azaz, ha még nem telt el két nap, szerezzél be egy bérletet amin nincs még ráírva az azonosító szám és a rajta lévő kiállítás dátuma a büntetés előtti. Írd rá a saját számodat és mutassad be nekik.

Persze ilyen bérletet találni nem lesz egyszerű.

2013. márc. 2. 22:37
 18/18 A kérdező kommentje:
most már mindegy. letelt.
2013. márc. 2. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!