Megbüntett 16000 ft-ra a BKV, mert nem volt nálam jegy. A személyimet használták fel ( pontosabban az újabbat, a régit ugyanúgy használom, mint mindig, mert még nem vonták be) és az a kérdés, hogy hogyan kell ezt megúszni olcsón?
(sajnos kézzel írott a csekk)
( tippekre, mentőötletekre vagyok kíváncsi nem ellenvéleményre)
Nagy a bukásveszély, ha azt mondom, hogy nem az enyém volt a személyi, hanem elpostázták a csekket és a régi működőképest adom oda az akác utcában? észreveszik a turpisságot?
Vagy nincs mese és holnap csengetnem kell nekem is egy vagyont? Akinek van egyéb VALÓDI ötlete, (nem beszólás és nem troll,) az feltétlenül írja meg!!!
Kérdező, a te fejedben valami súlyos zavar van. A politikusok jó, hogy szabadon járhatnak, hisz börtönből nehéz lenne irányítani az országot... A gyilkosok viszont az én tudomásom szerint nem járhatnak szabadon... Te valami másról tudsz?
Ha viszont okirattal élsz vissza, azért kaphatsz börtönt... Nem fogsz.
pont ellenkezőleg, olvastam, de nem értettem...
akkor most fogok kapni börtönt vagy nem? olyan 50%-50% írtad le hogy igen, vagy nem....
Azt nem olvastad, amit arról írtam, hogyan lehet az egészet megúszni? ....
El is kísérjelek bemutatni kézen fogva? :D
Ezt kéne itt újra elolvasnod:
"Ha a diák vagy, akkor szerezz egy bérletet valakitől, amibe nincs a szám beleírva, és mutasd be:
"Amennyiben az utas olyan arcképes bérlettel (bérletszelvény és a hozzátartozó igazolvány, bérletigazolvány, diákigazolvány) rendelkezik, amelyik szelvény a pótdíjazás időpontjában érvényes (azt megelőzően vásárolt), de azt a jegyellenőrzésnél felmutatni nem tudta, úgy a pótdíjazástól számított 2, azaz kettő munkanapon belül a társaság által kijelölt helyen a bérlet bemutatása és az arra előírt feltételek együttes teljesülése esetén a pótdíjfolyamat 2.000,- Ft eljárási díj ellenében, éves, szemeszterre szóló és negyedéves bérletek bemutatása esetén 1.000,- Ft eljárási díj ellenében megszűnik."
Azaz, ha még nem telt el két nap, szerezzél be egy bérletet amin nincs még ráírva az azonosító szám és a rajta lévő kiállítás dátuma a büntetés előtti. Írd rá a saját számodat és mutassad be nekik.
Persze ilyen bérletet találni nem lesz egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!