Mit gondolsz a következő balesetről?
A városban ahová dolgozni járok történt ma délután a baleset.
Egy egysávos kis utcában, az iskola járdáján gázoltak el egy vagy két gyalogost.
Egyenlőre még nem találtam róla semmi hírt a neten, de eddig az a leghitelesebb info,hogy egy Suzuki jött az egysávos utcában ami kanyarodik.Valószínűleg túl gyorsan jött és a kanyar után egy furgonnal találta magát szembe.A Suzuki sofőrje ezért félrerántotta a kormányt, de összeütközött a furgonnal és felhajtott a járdára ahol 1 (vagy 2) gyalogost elgázolt.Egyikük súlyosan sérült.
Én nem értem,hogy 1: miért kell az iskola környékén úgy menni,hogy ne tudjon megállni a másik pedig ,hogy miért pont a gyalogosokra húzza rá a kormányt?(A másik oldalt ugyan egy kőfal volt...de akkor is)
1. mert hülye (lásd ezt a kérdezőt: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__402.. )
2. Hirtelen, a másodperc töredéke alatt kellett döntenie, reflexmozdulat hogy elrántotta a kormányt, 50% vagy balra vagy jobbra.
"de eddig az a leghitelesebb info,hogy egy Suzuki jött az egysávos utcában ami kanyarodik.Valószínűleg túl gyorsan jött és a kanyar után egy furgonnal találta magát szembe.A Suzuki sofőrje ezért félrerántotta a kormányt"
mi alapján hiteles az info? talán egy sztk szemüveges öregasszony mesélte? Szerintem koncentrálj a munkádra, vagy ha komolyan érdekel a baleset mi volt, akkor válts pályát, és menj el baleseti helyszínelőnek
///Mbela
Köszönöm a roppantul hasznos válaszodat.Mivel az autó mindkét oldala össze volt törve,még az is amelyikkel nem ment neki az oszlopnak ,egyértelmű,hogy nekiütközött a furgonnak és mivel az az út ahonnét a Suzuki jött kanyarodik és a kanyarban történt a baleset és a Suzuki a járdán állt egy oszlopnak ütközve a szélvédője pedig be volt repedve és egy vértócsa volt előtte ezért hitelesnek tűnik az információ amit mondtak.
De ezt minden normális ember kitudná következtetni (ezért neked nem sikerülne).
Az első info az volt,hogy egy gyereket gázolt el aki az iskolából hazafelé tartva lépett az útra.De semmi sem magyarázta meg azt,hogy akkor miért tör össze a kocsi mindkét oldala.
SzMatyko
Ennyire azért nem foglalkozom az üggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!