Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lehet kérni valamilyen igazoló...

Lehet kérni valamilyen igazolólapot míg kiküldik a jogosítványom?

Figyelt kérdés
Nekem azt mondták kb. 2-3 hét míg megjön a jogosítványom, de viszont nekem ez idő alatt már szükségem lenne a jogsira. Erre az időre lenne szükségem valamire mert nem akarom hogy megbüntessenek. ( B kategóris jogosítvány)
2009. szept. 1. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

mikor csináltattad a jogosítványt, kaptál egy papírt amin rajta van a fénykép, minden adatod..

na azt használhatod jogosítványként

2009. szept. 1. 12:56
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Az okmányirodában kellett volna kérned, de lehet, hogy kaptál is A4 méretű papírt. De külföldre ne akarj vele menni.
2009. szept. 1. 13:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Papírt azt kaptam, hogy megvan a jogsim meg hogy folyamatban van, de az oktatóm azt mondta, hogy azzal ne vezessek mert nem minden rendőr fogadja el.
2009. szept. 1. 13:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy a múlthéten intéztem a papírokat.
2009. szept. 1. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Azzal nem vezethetsz!Meg fognak büntetni de nem azért mert nincs jogsid hanem azért mert nincs nálad!Első jogsinál nincs lehetőség ideiglenes jogsira,de ha volt kisebb (M) es akkor 1500 ft-ért kérhetsz ideiglenes jogosítványt.Az a fényképes a4 papírral a saját érdekedben ne vezess,mert nem egyenlő azzal a papírral amit a jogsi hosszabbításhoz adnak!nyugi két héten belül megjön biztos az ismerőseimnek akik most vizsgáztak 4-5 munkanapon belül kipostázták.
2009. szept. 1. 13:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Köszönöm a választ!Azt tudtam is h azzal nem lehet. De akkor ezek szerint elsőjogsisoknak nincs erre lehetőség :S Jó lenne ha a héten megjönne. :/
2009. szept. 1. 14:04
 7/7 anonim válasza:

Üdv!

mikor én csináltattam a jogsimat akkor szintén kaptam papírt, adatokkal stb...de nekem azt mondták hogy nyugidtan vezethetek vele ,mert ez helyettesíti addig a jogsit míg nem kapom kézhez...akkor most hogy is van? megyénként változik:X:X:X, vagy az okmányirodába se tudja az egyik hogy mit csinál a másik:S:S:S

2010. ápr. 30. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!