Záróvonalas előzésről mi a vélemény?
Ma jöttem hazafelé, és a városban a hídon záróvonal átlépéssel előzött meg orbitális baromágyú szürke Mercivel asszem. Nem volt időm megnézni a márkát, csak a rendszámot rajta, ami persze, hogy külföldi volt. De azt se tudtam elolvasni, milyen nemzetiségű,olyan hamar elpirított. Az még hagyjuk, hogy záróvonal átlépés. Barom. De miért kell megpályázni egy frontális ütközést egy menetrend szerinti helyijáratú autóbusszal ami tömve van utasokkal meg diákokkal a délutáni csúcsba és kockára tenni az életüket?
Integettem, villogtam neki, de az a lapot nem vette az is biztos. Na az ilyentől mászok falra, nemhogy autót meg jogsit, még biciklit se vezethessen.
1, Ha ebből baleset lesz,nem a kérdezőt fogják elővenni a rendőrök,hanem Mr.Barmot.
2, Senki sem mondta neki,hogy a záróvonalat át kell lépni
3, Ha én elkövetek egy kisebb szabálysértést,az nem jogosít fel senkit sem,hogy veszélyes manőverbe kezdjen
4, Ha a kérdezőt vonod felelősségre,hogy miért nem húzódott ki a külsőbe,a Barmot nem kéne,hogy ha látja,hogy valaki nem teljesen szabályosan közlekedik,neki nem kéne még nagyobb és veszélyesebb hülyeséget csinálni?Ő is ugyanúgy előzhetett volna kissé szabálytalanul,és sokkal veszélytelenebbül jobbról,mint veszélyesen balról,nem?
Még egyszer mondom,ha ebből baleset van,a kérdezőt nem igazán nyaggatnák ezért szerintem...
A tükör nem sminkelésre való, tehát nézem rendszeresen. Amúgy jó tempóval jött a "drága" előtte néztem a bele, akkor húzódott ki mellém a másik. Olyan 10 másodperc telhetett el (nehogy azt mondjátok, hogy sok ideig nem figyeltem hátra és tükörből kell vezetni, mert tökön szúrom magam), és már tűzött is. Ha még hangja lett volna, de védeni nem igazán lehetett veszély esetén, hacsak rá nem mászok a mellettem közlekedőre(nem üvöltettem a zenét, szär a magnó).
És a forgalom ritmusát fel kell ugye venni, azaz olyan 60 km/h, ezzel még nem mérnek be, mégse kilo 30. Benzinért mentem a kútra, tehát igen, fordulni akartam belátható szakaszon belül. Plusz jó szokásuk a város végén a belső sávba parkolni ezért ott muszáj vagyok a belő sávba hajtani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!