Valaki megtudná nekem mondani, hogy mi abba a logika, hogy szinte minden körforgalom közepe be van ültetve magas virágokkal, bokrokkal, hogy még véletlenül se lehessen átlátni a túloldalra?
Figyelt kérdés
Biztos hülye kérdés,de ezt sose értettem...
nem az lenne a lényeg hogy minél beláthatóbb legyen?
2009. aug. 29. 16:47
1/12 anonim válasza:
Egy körforgalmat nem ismerek ami be lenne ültetve magas virágokkal.
2/12 anonim válasza:
nem tudom, hogy mennyire beláthatatlan attól, hogy be van ültetve. Így viszont esztétikusabb, szebb. És ha azt nézzük, biztonságosabb. Elvégre az ember rá van kényszerítve a lassításra, és körülnézésre.
3/12 anonim válasza:
Énmeg nagyon sokat ismerek, de nem érdeked átlátni a körforgalmon. Elég ha látod, a tőled balra lévő bejáratot.
4/12 anonim válasza:
Nálunk még szökőkutat is építettek oda..
5/12 anonim válasza:
Mégis hova ültessenek virágot ha nem oda? Máshová hiába a ültetnek, a sok korlátolt majom úgyis kitapossa (vagy ellopja). Amúgy meg nem tudom minek akarsz oda átlátni, elég ha balra látsz egy negyed kört, ha szabad nyugodtan bemehetsz, a körforgalomban úgysem tudnak gyorsan menni még bömössel se.
7/12 anonim válasza:
Esztétikusabb, és nem lényeges átlátni rajta, a bejáraton ahol mész be benézel, amúgy is már előtte is látni ha halad benne valaki akinek meg kell adni az elsőbbséget. Míg körbeérnek addig te is beérsz.
8/12 anonim válasza:
Hát jobb mint ha simán ki lenne betonozva. Amúgy én szeretek bemenni egy olyan körforgalomba ami szép. Egyszerűen kellemesebb érzés. Egy kis öröm ennyi.
9/12 anonim válasza:
Balesetvédelmi oka van,hogy mesterséges dombbal,növényekkel átláthatatlanná teszik a körforgalmak közepét.Mert sokan bemennének "innen" balra,és egy negyed után kilépnének,minthogy megkerüljék az egészet.Csak az tartja őket ebben vissza,hogy nem látják,hogy jön e autó szembe ,vagy nem.Ezért kell középre valami.
10/12 anonim válasza:
Egyszerű:MAGYARORSZÁG--->BALKÁN.
Mit vártok??? NáLunk tiszta gaz az egész undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!