AETR rendeletekről keresek valamilyen kis kézikönyvet (? )
Figyelt kérdés
Valami olyan könyvet keresek mint a kressz könyv.
Mert a kamionosok körében teljes a bizonytalanság és már jogszabályokat gyártanak egyesek. És olyan hihetően adják elő a kollégák a parkolóban hogy sokan tényleg el is hiszik. (Én is) Aztán a rendőr meg jól megbüntet mert nem tartottam be az Aetr rendeletnek megfelelő eljárásokat.
De nekem már egy olyan oldal is jó ahonnan ki tudom nyomtatni és átlag ember is megérti nem csak hűde jogászok. Azaz emberi nyelven legyen írva ilyen buta sofőröknek is mint én vagyok..
Kösz szépen...
2013. jan. 1. 20:36
1/2 anonim válasza:
Google:
561/2006 EK rendelet.
PDF-ben letölthető.
2/2 Agytörzsi Prof. válasza:
Igen, a parkolóakadémia veszélyes tud lenni. Amit az előző is írt, az a legjobb talán.
De tedd fel a kérdést/konkrét esetet/, ha gondolod privátban, és ha tudok válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!