Németországban trafi?
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 22:44
2/9 A kérdező kommentje:
Bocsi azt lehagyta! A kérdés,hogy Kinnt németből jöttem hazafelé Ejszaka,és egyszer csak felvillant vmi. Gondolom trafi volt. Ekkor.az asszony.mondta,hogy volt egy 60as tábla...nem vettem észre...nem is értem hogy kerül 60as korlàtozás egy autòpályára amikor se ùtépítés se semmi mas nem indokolja a 60as tempot. En kb 120al mentem. A villanàskor megelőzot egy audis....lehet öt kapta.le, mivel gyorsabban ment...nem tudom. Ha engem kapott el akkor mire számithatok? Németből küldenek büntetést?
2012. dec. 8. 01:46
3/9 anonim válasza:
[link] Osztrákok is be tudják hajtani.
Én úgy tudom hogy utolérnek otthon is.
De lehet hogy nem rád villant a trafi.
4/9 Napkiraly válasza:
leveleznek veled egy sort, ha jön a határozat átvétel helyett változtass lakcímet
5/9 A kérdező kommentje:
Jól értem?
Ha kijön a jelenlegi lakcímemre,akkor változtassak címet? És ne vegyem át?És akkor nem találnak?
Milyen büntetésre számíthatok? Büntetőpont,jogsi vagy pénzbírság?
2012. dec. 9. 09:37
6/9 Napkiraly válasza:
nincs nemzetközi végrehajtás, és én úgy tudom a németeknél nincs kézbesítési vélelem (ergo nem kereste jelzéssel érkezik vissza,akkor nem tekinti kézbesítettnek). A legjobb lenne ha kapnának egy "ismetelen helyre költözött" címkét, akkor sokminden nem történik. Persze ha gyakran jársz ki, akkor kint lehet szankciója a dolognak (spanyoloknál tudom, hogy legfoglalják a kocsidat). Ezért szoktak rendszámot cserélni 28000 forintért :-D
7/9 anonim válasza:
Január óta a 70€-t elérő bírságot behajtják a nemetek!
Tessék utána olvasni.
Megoldás:
Tom.tom XXl, regisztrál, előfizet a traffipaxokra.
Olcsóbb megoldás:
Betartod a szabályokat!
8/9 A kérdező kommentje:
Mért mekkora büntetésre szàmithatok,és mikor kellene megjönnie ha engem kapott le? Nyilván nem direkt mentem annyival...mármint a tököm se gondolta,hogy 60al kell menni egy Némer autòpàlyán.....
2012. dec. 14. 06:36
9/9 Napkiraly válasza:
én megpróbálnék trükközni, mégiscsak többezer kmről nehéz dolguk van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!