Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A rutin oktatáson milyen...

A rutin oktatáson milyen dolgok lessznek?

Figyelt kérdés
M kategóriás vok! A kresszen átmentem, és az elsősegélyin is. Ez után lessz a rutin, azt szeretném kérdezni hogy mik lessznek a rutin oktatáson?
2009. aug. 17. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hello! Én most fejeztem be az M-es jogsit egy hónapja és azt kell,hogy mondjam ,szerintem a rutinvizsga volt a legkönnyebb. Annyiból áll az egész gyakorlás,hogy bólyák között kell motorozni lábletétel nélkül, indexet használni kell irányváltásnál. És a vizsgán időre kell végigmenni a pályán. ÉN személyszerint forgalomban kétszer buktam,de 3x-ra már sikerült :D azon kívül mindenen elsőre átmentem.Remélem tudtam segíteni, sok sikert a vizsgáidhoz.
2009. aug. 17. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:
húú hát én 1,5 éve tettem le.. ha jól emlékszem ellenőrizni kell a gumik állapotát (kopott-e, el kell mondani hány mm-től számít kopottnak) ellenőrizni kell a kormányt, elfordul-e rendesen, nem-e akad. első fényszórót, féklámpát és indexeket leellenőrzöd. aztán előre tolod és megnézed hogy jól fog-e a fék.. ha valamit kihagytam bocs :))
2009. aug. 18. 23:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem
2009. aug. 19. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!