Miért villant, és hogy különböztet meg?
Tegnap este jöttem Ausztriából hazafelé és az egyik terelésben kamionoknak 60 volt a sebességhatár, személyautóknak pedig 80. Én 3,5t kisteherautóval jöttem és egy fix traffipax szembevillantott mint amikor fényképez. Ránéztem a GPS-re és 68-at mutatott. Pont előzött egy személyautó és lehet őt kapta le, nem tudom.
A kérdésem az lenne, miért villanhatott és hogyan különbözteti meg a 3,5t össztömeget meg nem haladó kisteherautót a kamiontól?
Jelenleg nincs olyan traffipax Magyarországon használatban, ami villanna! Több kérdésben is olvasom ezt a hülyeséget.
A traffipax videó felvételt készít, vaku nincs rajta, és semmilyen fényt nem bocsájt ki.
Rendszám alapján pedig minden információt tudnak az autóról, és a tulajdonosairól.
Idézet a kérdésből: "...Ausztriából hazafelé..."
Háromszoros hurrá az előző válaszolónak, hogy ezen szavak egyikét sem sikerült felfognia:D
A méret alapján fotózhatott le. Majd a rendszerbúl megnézik, hogy mekkora a legnagyobb megengedett öszötmege a járművednek. Nem azonnal adják a csekket, hanem 1-3 hét. Természetesen ha jogtalan, akkor nem, de kivizsgálják a központban.
Ha meg éppen előztek téged, akkor lehet összetévesztett a rendszer. Ne feledd hogy egy szerkezetről van szó, becsapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!