Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ez most komoly? Ilyen helyzetb...

Ez most komoly? Ilyen helyzetben mit lehet tenni a megelőzésen kívül?

Figyelt kérdés

tegyük fel, hogy ilyen helyzetbe kerülök, nem voltam elég előrelátó és nem tudtam megelőzni. mit teszek ilyenkor?

tudja esetleg valaki ennek a videónak a konkrét történetét? hogy hogyan alakult a videó vége után a helyzet?

video link: [link]

egyszerűen undorító, és sírhatnékom van, hogy ilyen emberekkel vagyunk körbevéve magyarországon.

2012. okt. 26. 23:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Még egy tipp, hogy a telefont is le kell kódolni, nem csak a sim kártyát. Az én telefonomat rajtam kívül senki nem tudja bekapcsolni, más kártyával sem. Tudom, ettől nekem még nem lesz jobb, oda a telefon az egész tartalmával, de jó érzés tudni, hogy legalább ő se megy vele semmire.

Másik fontos dolog, hogy nem szabad telefont vaterán vagy ilyen-olyan helyen doboz és gyári tartozékok nélkül, egy darab utángyártott töltővel kiegészítve venni, mert nincs kizárva, hogy az utóbbi tulajdonosváltása olyan volt, mint amit a videón látni. Ha nem adunk az ilyennek piacot, akkor egy idő után kereslet híján talán a kínálat is csökken.

2012. okt. 27. 11:37
 12/16 anonim ***** válasza:
11:37 Az ilyen telefonokat nagyrészt nem a vaterán értékesítik, hanem vannak olyan telefonboltok, ahol a dörzsölt tulajdonos tudja, mit kell csinálni a töltő nélküli, "talált" telefonokkal. Hogy mást ne mondjak, egy egyszerű szoftverfrissítéssel megoldódik a lezárt telefon problémaköre, de sok telefon tud olyat is, hogy bekapcsoláskor a megfelelő gombkombinációval gyári állapotba hozható a készülék (azaz elvész az összes adat, és a telefonzár is). Végső esetben pedig ott van az alkatrészként történő értékesítés (megint csak közvetítő segítségével), így kereshet az okos tolvaj a százezer forintos telefonon akár háromezret is. Órabérben még mindig elég jól jön ki. :(
2012. okt. 27. 13:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Elfogták a kétszersültet, bevallott mindent (sok(!!) más lopást is). Tudjátok mi a baj? Hogy csak egy a sok közül...

Viszont ez a rendőri munka igencsak kiemelkedő(en jó) volt. Ennek örülök viszont. :)

2012. okt. 27. 19:56
 14/16 A kérdező kommentje:
[link] elkapták a fickót. 20 hónap börtön büntetés.:)
2012. okt. 30. 00:48
 15/16 joe90210 válasza:

Ez a tartalom jelenleg nem elérhető

A kért oldal nem megjeleníthető. Lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető, esetleg már nem létezik, vagy nincs jogosultságod megtekinteni.

2012. nov. 11. 15:38
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

Utolso! Telefonlopas a metron. Ez volt az.

2012. nov. 13. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!