Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lehet meztelenül autót vezetni?

Lehet meztelenül autót vezetni?

Figyelt kérdés
Mezítláb dolog nem érdekel.
2009. aug. 4. 10:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Fizikai akadálya természetesen nincs, miért lenne? De az erkölcsrendészetnek nem tetszene..
2009. aug. 4. 10:52
 2/15 anonim ***** válasza:
79%

ha srác vagy, nem nagy ötlet, ha lány, akkor előny lehet igazoltatásnál:)))

komolyan: nem jó ötlet, sztem a sünök berágnának

2009. aug. 4. 10:59
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A KRESZ nem tiltja. Legfeljebb a józan ész :-)
2009. aug. 4. 11:24
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
Tilos pucéran vezetni.Még férfiaknak is,félmeztelen is.
2009. aug. 4. 11:30
 5/15 anonim ***** válasza:
73%

félmeztelen is tilos a férfiaknak ??

na ne eez miylen szabály ?? honnan van? szal megbüntet a rendőr ha qqurva melegben leveszem a pólómat és úgy vezetek ?

de ez meg mi ???

2009. aug. 4. 11:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

na most tök pucéran nem a kresz miatt nem lehet, hanem mert állítólag az ugye magamutiogatás, bűncsleekmény, bár éppen erről olvastam nemrég, hogy a naturista szervezetek küzdenek azért, hogy ne legyen ez bűncsleekmény, csak ha szex is van, de a sima meztelenség az ne, azok pl. kirándulóhelykeen akarnak meztelenül kirándulni egész nap az erdőben de ott ahol persze sokan mások is vannak ... ez full komoly !! erről vita ment!!! hát nagy az isten állatkertje, na de ekkor felmerült az is, hogy miért ne lehetne autóban meztelenül ülni, ha nincs semmi szex benne ... hm ...

hát nemtom

2009. aug. 4. 11:55
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog,hogy nem mindenki tartja logikusnak,de az a szabály.Az az indoklása,hogy elvonhatja másik sofőr figyelmét.
2009. aug. 4. 12:00
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet.Sőt én is szoktam félmeztelen vezetni ha nagy meleg van és épp a strandról jövünk haza.De ugyanigy meztelen is lehet ha ugy tartja a kedved szerintem.Csak a biztonsági övet kapcsold be.De ez csak az én véleményem.
2009. aug. 4. 12:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
ha fiú vagy, akkor szerintem lehet, mert aki lát az is azt hinné, hogy csak félmeztelen vagy és úgy előfordul,hogy vezet valaki, amikor meleg van :D
2009. aug. 4. 12:01
 10/15 anonim ***** válasza:

Lehet! NEM lehet!

Nm tiltja a kresz,de gondolj bele,ha te egy bombázó vagy,akkor a többi autós figyelmét elvonod a gyönyörű testeddel és te leszel a "felelős" az általuk okozott balesetekért. Egyébként általában meztelenül jársz

2009. aug. 4. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!