Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hova érdemes menni elsősegélyre?

Hova érdemes menni elsősegélyre?

Figyelt kérdés
Egyszer már voltam a Moszkva ( Széll Kálmán) téren, de ott akkora par*szt volt a vizsgáztató hogy az hihetetlen... Mindenkit átengedett kérdés nélkül, engem meg kispécizett és addig kérdezgetett amíg hibásan válaszoltam egy kérdésre és megbuktatott, és ráadásul bent volt velünk egy hölgy is, és ilyeneket mondogatott neki hogy "b*szki csináldmár" ... mindenhol ekkora szemetek?
2012. szept. 25. 17:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a Moszkvásról és a Mester utcásról hallottam jókat. Én magam a Mester utcában csináltam, és nem voltak túl szigorúak. Ráadásul oda sok cigó is jár, szóval hozzá vannak szokva a "színvonalhoz" :D
2012. szept. 25. 23:03
 2/2 anonim válasza:

Én is a mester utcánál csináltam,sok embert megbuktattak.

Szóval ha úgy nézzük szigorú volt,de engem átengedett szerencsére,szóval ha így nézzük velem jófej volt:D

2012. szept. 28. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!