Tegnap volt egy kis bakink, lesz következménye?
mégis mit kellett volna tennie? nagy ügy, nem fogtok semmit kapni, ha egy rendőr látta volna az esetet, akkor ott helyben megbüntet
amúgy meg nem értem, hogy miért kell a vezetőt az amúgy is szorult helyzetében üvöltözéssel is idegesíteni, gondolod az segít?????
Sötétben, tök ismeretlen helyen előfordul hogy nem tűnik fel egy kijárat vagy egyirányú út tábla, amire félig rálóg pl. egy fa lombja. Ilyenkor a rendőrségi kocsira kell figyelni, ha nincs akkor a legrövidebb úton kihajtani onnan.
Nem nagy dolog, nem is kell miatta problémázni szerintem.
Valóban idegesítő, rám egyszer üvöltött rám az ügyeletes barátnőm, a következő körforgalomban toltam egy powerslide-ot, (kisváros, éjjel 11, NULLA forgalom mielőtt kapnám az ívet) akkor megijedt, utána többet nem csinálta. :D
A kiabálás balesetveszélyes, inkább maradj csöndben ilyenkor, elvonod a sofőr figyelmét, valószínűleg tudja mit csinál, ha meg nem akkor hiába kiabálsz, pláne besoroláskor. Csak mondom, mindenféle személyeskedés nélkül. ;)
Egyébként ha nem állít meg a rendőr akkor nincs semmi probléma, ugyanis ilyenekért csak helyszíni jár, nem küldenek csekket, mert nem bizonyítható utólag. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!