Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit kaphat ezért egy ilyen ember?

Mit kaphat ezért egy ilyen ember?

Figyelt kérdés

Egy férfi még tavaly elütött engem a kerékpárjával, de a baleset miatt olyan testi sérülést szenvedtem végtagomon hogy az már soha sem lesz a régi. Az orvos megmondta hogy ha még meg is műtenék akkor se lesz a régi, folytonos a fájdalmat, zsibbadást és az egyik végtagom mozgás tere jelentősen beszűkült , valamint ingerület átvivési problémáim is vannak,gyakran érzéketlen,erőtlen a végtagom! A baleset óta 1 év telt el és kaptam a korháztól egy olyan papírt amire rá van írva hogy nem gyógyult a végtagom valamint a műtét sem eredményezi a gyógyulásomat.

A rendőrség 100!-ban megállapította hogy az a hibás aki elütött engem!

- semmiféle megbánást nem mutat az illető

- a rendőrségen szándékosan össze vissza hazudott még a szemtanuk ellen is vallót hamisan

- úgy elment a helyszínről hogy oda se jött hozzám illetve mentőért sem telefonált

- súlyos testi sérülést szenvedtem ami most már átminősül maradandó testi süléssé

- kártérítést sem akar fizetni

- közös megállapodásra sem volt hajlandó

- olyan kerékpárral ütött el engemet amin még fék sem volt! De tényleg ezt a szemtanuk is megerősítették

Több mint 1 évig ezért nem tudtam a munkámat végezni, jártam kezelésekre rahedli pénzt elköltöttem a gyógyszereimre + kezelésekre, valamint 1 évi keresetem is oda de ami a legfőbb hogy örökre ilyen marad az egyik végtagom már soha de soha nem tudom már úgy használni mint rég. Szörnyű a gondolat hogy így kell a hátralevő életemet leélni egy ostoba ember miatt

Az a legbosszantóbb hogy éli a világát nem törődik azzal hogy egy embert ürük életre tönkre tett,amikor találkozok vele az utcán csak rám vígyóróg! Éli a világát nem törődik azzal hogy mit tett egyszerűen hányingerem van az ilyen emberektől semmi féle megbánást nem látok rajta.

2012. szept. 8. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nam akarlak lebeszélni,harcolj az igazadért.

Viszont a Magyar igazságszolgáltatásról nekem valahogy azonnal a 10 évvel ezelőtti,leányfalui kettős gyerekgyilkos nagybrit állampolgár esete ugrik be,akit hazaengedtek az igentisztelt hatóságok...

2012. szept. 9. 08:26
 12/13 Napkiraly ***** válasza:
vagy az üllői úti baltásgyilkos ugye
2012. szept. 9. 10:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Az orvosok is, és a rendőrök is megtették a dolgukat. Ez a kormán által befolyásolt bírói procedúra hibája, hogy nem történik semmi.
2012. szept. 10. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!