Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lehet biciklizni a 8-ason,...

Lehet biciklizni a 8-ason, illetve a 84-es úton?

Figyelt kérdés
Itthon mindenki mást mond.
2009. júl. 29. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
El kell menni odáig és meg kell nézni, van-e ezt tiltó jelzőtábla. Valószínűleg van, mert Magyarországon - kevés kivételtől eltekintve - első- és másodrendű főutakon tilos kerékpározni.
2009. júl. 29. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A 8-as egy főút, szerintem nem kéne, saját érdeked.

Sok az idegbeteg autós, és még autóval is leszoírtanak, nemhogy biciklivel.

Ettől függetlenül elvileg nem tiltja semmi.

Ha mégis mennél, akkor sok szerencsét!

2009. júl. 29. 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Szabályos, csak veszélyes. A kresz szerint lakott területen kívül fényvisszaverő mellényt kell viselned. Szerintem mindkettő elég durva, sok a kamionos...
2009. júl. 29. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem menj fel kapásból az autópályára :) Amúgy a viccet félretéve én nem ajánlom,veszélyes.
2009. júl. 29. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:
A fontosabb utakon az aszfalt szélén szokott lenni egy felfestett vonal. Csak azon KIVŰL biciklizhetsz, tehát szinte az árokparton!
2009. júl. 29. 17:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen nincsen a kreszben. Max sárga színű vonal, és az kerékpársáv... A kerékpár is jármű.
2009. júl. 30. 22:09
 7/7 A kérdező kommentje:
ha a gps-en be van kapcsolva a kerékpáros mód, akkor a 8-asra nem visz rá, a 84-esre is csak 3-400 méter erejéig
2009. júl. 31. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!