Lehet biciklizni a 8-ason, illetve a 84-es úton?
Figyelt kérdés
Itthon mindenki mást mond.2009. júl. 29. 13:14
1/7 anonim válasza:
El kell menni odáig és meg kell nézni, van-e ezt tiltó jelzőtábla. Valószínűleg van, mert Magyarországon - kevés kivételtől eltekintve - első- és másodrendű főutakon tilos kerékpározni.
2/7 anonim válasza:
A 8-as egy főút, szerintem nem kéne, saját érdeked.
Sok az idegbeteg autós, és még autóval is leszoírtanak, nemhogy biciklivel.
Ettől függetlenül elvileg nem tiltja semmi.
Ha mégis mennél, akkor sok szerencsét!
3/7 anonim válasza:
Szabályos, csak veszélyes. A kresz szerint lakott területen kívül fényvisszaverő mellényt kell viselned. Szerintem mindkettő elég durva, sok a kamionos...
4/7 anonim válasza:
Szerintem menj fel kapásból az autópályára :) Amúgy a viccet félretéve én nem ajánlom,veszélyes.
5/7 anonim válasza:
A fontosabb utakon az aszfalt szélén szokott lenni egy felfestett vonal. Csak azon KIVŰL biciklizhetsz, tehát szinte az árokparton!
6/7 anonim válasza:
Szerintem ilyen nincsen a kreszben. Max sárga színű vonal, és az kerékpársáv... A kerékpár is jármű.
7/7 A kérdező kommentje:
ha a gps-en be van kapcsolva a kerékpáros mód, akkor a 8-asra nem visz rá, a 84-esre is csak 3-400 méter erejéig
2009. júl. 31. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!