Toth.peter kérdése:
Halottatok már a hudsoni kényszerleszállásról? Ha igen szerintetek jól döntöt az 1. pilóta?
Figyelt kérdés
szerintem igen csak kíváncsi vagyok a véleményetekre#kényszerleszállás #hudsoni
2012. aug. 19. 16:46
1/5 anonim válasza:
Nyilván, ha lett volna más szilárd lehetősége,akkor oda rakja le a gépet. Gondolom nem volt, ezért maradt a Hudson folyó. Mindenki túlélte, tehát jól döntött.
2/5 anonim válasza:
"Halottatok már a hudsoni kényszerleszállásról?"
Bmeg, hetekig zengett tőle a média, a Discovery filmet csinált róla!
Ááá, senki se hallott erről a 3 1/2 évvel ezelőtti esetről!
Nem az első pilóta döntött, hanem a kapitány.
3/5 anonim válasza:
Nem, nem hallottam róla. És igen, rosszul döntött, mert simán leszállhatott volna a West 52nd streeten.
4/5 anonim válasza:
1. az nem 1. pilóta, hnem kapitány (CPT) és igen hallottam róla és jó döntést hozott a pilóta (nem is nagyon lett vna más választása, de ha megkérte vna a kacsákat, hogy repüljenek a kis A320-as alá és megkérte vna őket hogy repítsék vissza a reptérre, akk az jobb döntés lett vna ;)
5/5 anonim válasza:
Akkor szakemberek is vizsgálták az estet, és arra jutottak, ez volt az egyetlen megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!