Biztonsági öv használatának elmulasztásáért kaptam 15000 Ft-os bírságot a tegnapi délután folyamán. Jogos? Részletek lent.
Amerikában ezért golyót kapnál a fejedbe, ha kiszállsz rendőri intézkedés előtt...
Amúgy 2 rendőr volt, nekik lesz igazuk. Soksok éve aput villogták le, hogy piroson ment át. Persze nem, sárga volt annyira, hogy a még 1 autó és utána a rendőr átment még. (Természetesen a rendőr sem villogóval a kereszteződés után kezdett el villogni. )
Állították piros volt. Mondtuk nem, sárga még utánunk is átjöttek. Nem érdekli őket piros volt.
Szerinted...?
" Biztonsági öv használatának elmulasztásáért kaptam 15000 Ft-os bírságot a tegnapi délután folyamán. Jogos? "
Jogos.
Nem volt becsatolva az öved,és ezért büntettek meg.
Mit nem értesz ezen ?
Alex Fly válasza:
"Ha biztos vagy abban, hogy "tiszta" vagy..."
Annyira biztos benne, hogy meg arra se emlekszik, hogy kiszallas elott kikapcsolta-e az ovet.
Ezt irta a kerdezo:
"kiszalltam az autombol, de nem emlekszem hogy kicsatoltam az ovem, vagy nem"
Melyikőtök tudta, hogy Orbánék 33 milliárd (!) forintra számítanak 2012-ben bírságokból?
Egyébként utolsó előtti igazad van.
500 méteres úton is belédszállhat egy barom 120-al.
A saját életed óvja meg. Ne azért használd, mert megbűntet a zsaru hanem mert szétkenődsz a szélvédőn ha baleset van.
Engem 15 éve középsulis koromban a Franciáknál egy benzinkúti pihenőnél a francia zsaruk megforgattak egy Peugeutban. Akkor ők is az övhasználatért kampányoltak. Egy utánfutóra volt szerelve a kocsi, beszálltál, bekapcsoltad az övet, majd egyszer jobbra fordítottak oldalra, utána át balra, ebből a helyzetből egy teljes fordulat, majd oldalt megállított, utána vissza 3x teljes fordulat, majd megállított úgy hogy a teteje volt lent. Az ön beleszögezett az ülésbe.
Mondta a zsaru, hogy ez egy enyhe árokba borulás szimulációja volt, lényegesen kisebb sebességgel mint a valóságban...
Szívem szerint mindenkit betennék egy ilyenbe. 1000x hatásosabb mint egy Kapcsold be az övet. plakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!