Miért nem az egyenesen haladónak van elsőbbsége?
A teszt szerint a kanyarodó megy elsőnek
valaki elmagyarázná hogy mért van így?
Mi úgy tanultuk hogy az egyenesen haladónak van elsőbbsége.
Na most nem azért, én hivatásos, rohamsofőr vagyok, d eami azonnal feltűnt, hogy igen furcsa, moindhatni képtelen helyzetet ábrázol eza rajz, hiszen ilyen egysazerűen nincs.
-melyik a főútvonal? csak mert akkor nyilván az ott egyenesen haladó megy
-semmi tábla sehol? hát az a felfestés sztem csak azt akarja ábrázolni, hogy az a főút
Azaz megvallom neked, én magam se értem ezt a helyzetet. Ha pedig tök egyenrangú kereszteződés, akkor természetesen az megy akinek egyenesen van, ha pedig kettőnek is, akkor az amelyiknek jobbról nem jön senki. Ezt a rajzot betenni vizsgafeladatnak kicsit idiótaság sztem, mert nem túl egyértelmű.
Jó hog ylepontoztatok, d enem egészen van az úgy .... főleg nem úgy, hogy "elsunnyog". Cseszd meg, sunnyogj el, ha netán egy kamion jön ott 120-al ...
Nemtom ... pár embernek tök jó elképzelései vannak a KRESZ-szabályokról, nem is csoda, h ez van az utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!