Igazoltatásnál hol szabad, illetve kell megállni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt, megállni tilos táblákra /Pesten pl, Dózsa György út, Thököly út/ Illetve ha van bicikli sáv az út szélén, akkor hol kell/szabad megállni? Van ez szabályozva, illetve hol találok róla "irodalmat"? Friss jogsim van, uh nem kell leszólni a kérdés miatt!2012. aug. 1. 09:20
11/15 anonim válasza:
Ha tilosban állsz meg, akkor úgy tedd, hogy a rendőr is tilosban álljon teljesen indokolatlanul, fényképezd le és magyarázkodjon ő később, ha feljelent valamiért.
12/15 anonim válasza:
Ilyen te nagy mese mondó vagy!!!! igazoltatásnál ott kell meg állni ahol ki vesz a forgalomból! Ha meg különböztető jelzéseit használja akkor viszont csak annyi a dolgod,hogy biztosítsd az idiótának ,hogy el tudjon melletted menni,aztán majd a többit ő mutatja!
13/15 Ilyent válasza:
Hát képzelet lehet felétek ez így hogy villog aztán szépen kielőz aztán mutatja az utat. Itt csak mögéd áll aztán villog. Ha a városba kielőzne és mutatná az utat akkor tőlem kapna egy szép lehajtást az egyik utcában.
Ha utána megtalál megállok egyből.
Aztán csak azt tudja kérdezni hogy miét hajtott el?
Én meg, nem hittem hogy engem akartatok igazoltatni
azt hittem azért villog hogy engedjem el.
Kedves képzelet szerinted ezért megtud büntetni?
Sajna nem tud csak fenntart meg átnéz ennyi
Hát ezért áll mögéd
14/15 anonim válasza:
Ilyent te nem Magyar vagy ! Nálunk ilyen hülyék nincsenek!
15/15 A kérdező kommentje:
Ez is megtörtént, rögtön az 5. önálló utamon. Mondták, hogy hova álljak félre. Papírok, szonda, további jó gyakorlást kívántak :D
2012. szept. 4. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!