Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ti hogyan tolattok tükörböl...

Ti hogyan tolattok tükörböl vagy hátranézel a vállad felett?

Figyelt kérdés
régen vezettem már és sose ment hátranézni a vállam felett. csak oldalra birommforditani a fejem hárta nem
2012. júl. 27. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Hátranézek, aztán tükrök, aztán megint hátra, megint tükrök aztán valahogy csak beállok. Eddig nem volt baj.

Ne csak nyakból fordulj, fordítsd a törzsedet is, érdekesen nézne ki, hogy a tested előre néz de a fejed fordult egy 180°-at. :)

2012. júl. 27. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha a tükrökben látom azt amire vigyázni kell(padka, kocsibejáró pereme, árok széle...) akkor tükörből. Ha nem akkor meg (mivel beállítani lusta vagyok) hátranézek :)
2012. júl. 27. 22:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindkettőt nézem. Kétszer.
2012. júl. 27. 22:17
 4/9 anonim ***** válasza:
99%tükör
2012. júl. 27. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindkettő, de főleg tükör.

Pl. párhuzamos beállásnál elég a tükör, de szűk helyeken vagy ahol mindenféle tereptárgyak vannak hátra szoktam fordulni.

2012. júl. 27. 23:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindkettő. Ha az udvarból állok ki, akkor forgolódok minden irányba négyszer, mert a biciklis drága mulatság, a gyerekről nem is beszélve.
2012. júl. 27. 23:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Tükörből mindig minden körülmények között. Belső és a két oldalsóból is. Sohasem kockáztatok, hogy az autó mögé kerül valaki. Főleg kisgyerek. Felnőtt még csak-csak észrevesz egy tolató autót, de egy kisgyerek aligha.
2012. júl. 28. 02:15
 8/9 anonim ***** válasza:
én használom a tükröket is,de jobban bízok a szemembe mint a visszapillantóba.nem igazán lehet felmérni a távolságot és nem is látsz mindent teljesen ha nem nézel szét.lehet h vannak nyergesvontatósok akik profi módon tolatnak anélkül h hátranézzenek,de szgk-ba igen is meg kell nézni hogy mi van mögötted meg melletted :)
2012. júl. 28. 13:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 80% hátraforduva és 20% tükörből. Apósom szokott szivatni, hogy nekem már tükörből kéne tolatnom, nem hátranézve... Ilyenkor meg visszaszoktam kérdezni, hogy miért kedves apuka, amikor maga meg megy a városban, akkor is tükörből vezet előrefelé? Szóval sosem ciki az ha hátranézve tolat valaki.
2012. júl. 30. 21:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!