Bevisznek a rendőrök ha meglátják, hogy egy rakat piával szállok be az autómba?
Amerikában történt(neten olvastam hogy egy hapek vett egy csomó alkoholt, és azért vitték be a rendőrök, mert "ittasan akart vezetni".
Magyarországon előfordulhat ilyen?
Már a szándékért rám szállnak?
Valóban jó nagy barmok ezek az amerikaiak. Kaliforniában meg tényleg nagyon nagyon...
- A 65/75 MPH sebesség korlátozást sokkal nagyobb arányban betartják. Ennyivel megy a Lamborghini, a Corvette és a Ford pickup is.
- Nincs levillogás, letolás, agresszív duda, anyázás
- Tele autópályán ugyan egymás mögött haladnak, mégis el tudsz jutni a legbelső sávból a legkülsőbe ha arra akarsz menni, csak indexelned kell. Mindenki tudomásul veszi, hogy arra akarsz menni és nem szívatásból akarsz a másik elé vágni - el is engednek
- A jobb kéz szabályt mint olyant nem ismerik. Érkezési sorrend van a kereszteződésnél. Ezen lehet vitatkozni, nekem tetszik.
- A rendőr csak akkor állít meg ha büntet. Nincs olyan, megállítanak elsősegély csomag ellenőrzésre, vagy csak úgy szórakozából, izzókészlet miatt meg ilyen baromságok. "Pénzszedő" sebességmérési pontokat sem láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!