Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Te elhoznád a helyemben?

Te elhoznád a helyemben?

Figyelt kérdés
arról lenne szó, hogy Budapestről kellene egy autót lehoznom szegedre. 2008-ban tettem le a jogsit, azóta nem vezettem. Akkor nagyon jól ment a vezetés. szerinted bevállaljam ?
2012. júl. 14. 01:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Én elhoznám, de ha megoldható, vezess egy kicsit előtte Szegeden, vagy ahol tudsz kölcsönkérni egy kocsit!
2012. júl. 14. 02:16
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

inkáb kérd meg egyik ismidet vigye el neked menj vele.

nagy a távolság és pesten nem tanyasi emberek vezetnek ha nem rutinos agressziv idegbetegek , bezavarnak meg szepensz én be parázol. lehet egy életre félnél utána bp nem játék hely.

2012. júl. 14. 07:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha 2008-ban vezettél utoljára, akkor ne vállald be, főleg ne hétvégén, inkább kérj meg valakit. Gyakorolni kellene újra a vezetést rövidebb és forgalommentesebb utakon.
2012. júl. 14. 08:23
 4/7 anonim ***** válasza:
22%

99,9%, hogy baleseted lenne már Pesten, nemhogy Szegedig. Eszedbe ne jusson.

Ha nem vezettél mióta letetted a jogsit akkor majdnem biztos, hogy még elindulni sem tudsz már... Gyakorolj otthon.

2012. júl. 14. 09:01
 5/7 Atyec válasza:
2008! Miért nem vezettél azóta? "nagyon jól ment a vezetés". Ezt ki mondta? Ne menjél bele, mert elszóltad Magad! Le kell hoznom, miért?
2012. júl. 14. 10:43
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, én is arra gondoltam hogy talán nem kellene.

Azért az hogy elindulni nem tudnék vele, az kicsit erős :)

" "nagyon jól ment a vezetés". Ezt ki mondta? " --> szerinted ki mondhatta?:D Az oktatóm. Plusz azért én is éreztem hogy jól megy. Még az anyósát is én hoztam haza elég messziről, mert jóban voltam az oktatóval, és 1x sem nyúlt bele semmibe, tehát jól ment a vezetés.. (akkor)

2012. júl. 14. 16:33
 7/7 A kérdező kommentje:
ja, és autót mennék venni Budapestre, azt hoznám le. Eddig azért nem vezettem, mert nem volt rá szükségem, csak most a melóm megköveteli.
2012. júl. 14. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!