Csak Magyarországon szokás hogy a hátsó üléseken nem használják a biztonsági övet?
szívem szerint elöl sem kötném be magam, inkább repüljek ki és dögöljek meg, mintsem nyomorékként éljem tovább az életem. egy halom ember van a hírekben, aki be volt kötve, túlélte, de lehet hogy már nincs meg az egyik lába, vagy keze, vagy épp egy ápolónő eteti kiskanállal élete végéig.
de vagyok olyan jófej, h bekötöm magam, mert ezeknek, az undorító sünöknek minden fillér számít, az én pénzem is kéne nekik, ha adnám...
nem is értem, h miért veszik el tőlünk ezt a kevéske önrendelkezési jogot is, tényleg röhej, ami ebben az országban megy már!
"Most tényleg a TB-re befizetett pénzedet sajnálod? :D "
Nem sz.rrágás, de gondolj csak bele, ha épp úgy karambolozol, hogy túléled, a kezelésed ára elérhet 7 számjegyű összeget. Ha ehhez hozzáadod azt, hogy esetleg tartósan munkaképtelenné válsz pl 30 évesen, akkor a rokkantsági nyugdíj stb stb. Elég elszomorító, hogy kilopják alólunk az országot, de ha ez is ugyanolyan pazarlás, ami megelőzhető lenne.
Országfüggő. Vannnak országok, ahol szabályosan közlekedik a többség (pl. Ausztria), és van, ahol nagy ívben belesz*rnak, mint pl. Dél-Olaszország. Ugyanígy lehet az növekkel is.
Én nagyon utálom a hátsót, de lakott területen kívül bekötöm magamat, de azon belül örülök, ha nem kell, mert nagyon utálom. Az első kevésbé kényelmetlen.
Én is utálom mindig előhalászni, és ha mellettem már ülnek, akkor lehet, hogy rajta ülnek, főleg ha gyerekülés is van ott. Ennek ellenére használom, de lakott területen belül néha nem.
Országúton (Ausztriában) 100-ról kellet egyszer satuzni, egy őzgida miatt. Hát nem lett volna kellemes ez öv nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!