Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Kint hagytam a biciklimet...

Kint hagytam a biciklimet éjszakára a vasútállomáson. Kazincbarcikáról van szó, Borsod megye szívében található. Mit gondoltok? Reggelre még meg lesz?

Figyelt kérdés
Kazincbarcikáról van szó, Borsod megye szívében található. mit gondoltok? Reggelre még meg lesz?

2012. jún. 23. 23:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem többünk egyként ordít most fel a kérdéssel, legalábbis engem már szétesz a kíváncsiság, mint amikor a Dallasban kimerevedik a kép, és felúszik libafos sárgával az írta és rendezte:

most akkor végül is maradt valami reggelre abból a kerékpárból?!

2012. jún. 25. 13:42
 12/16 Alex Fly ***** válasza:

Megmaradhat, ha NORMÁLISAN zárod le (a spirált hajítsd el a ...ba).

Megbízható U-lakat, lánc, Bordo kell -ésjobb, ha rögtön 2 (egyikkel a váz+hátsókerék, másikkal az elsőkerék)...

[link]

2012. jún. 28. 12:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Szegény kérdező! Azóta nem jelentkezik!

Szerintem mikor elment a bicikliért, a rosszarcúak még a mobilját is elvették, amivel netezni szokott!

2012. jún. 28. 17:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Na akkor mindenki nyugodjon meg, meg lett a bicaj, bár voltak rajta fogónyomok amivel megpróbálták elvágni, nem is értem miért hagyták félve. A telóm is meg van. Azért nem jelentkeztem, mert az utóbbi időben nem voltam net közelben. Sziasztok!
2012. jún. 29. 00:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor kijelenthetjük, hogy Kazincbarcika egy békés sziget az élet tengerén!
2012. jún. 29. 00:40
 16/16 anonim válasza:
Nem békés, de mondam hogy oda küldök egy hajót. Szóltak is a reptoid társak, hogy valakik elfutottak. Elég sietősen, ha segitség kell szólj máskor is!
2012. jún. 29. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!