Akik ledudálják a másikat mert megmert állni, hogy kiszálljon valaki, azok kemény emberek?
Sokszor láttam, hogy valaki egy főúton félreáll, elakad jelzővel, hogy pl kiszálljon a megállóba, vagy a járdára az akit ki akar tenni, és jön egy autós gyorsan és kikerüli, és közben telibe nyomja a dudát, hogy "mi a f*szé mert megllni itt!?" alapon.
És akkor utána megy az aki megállt, és hátulról Ő is telibe dudálja.
Na ilyen esetek mire jók?
Ilyenkor az aki ledudálta a másikat az kemény agresszív ember? Megcsinálja azt, hogy kiszáll, és kirángat a kocsiból, és agyon ver?
Szerintem meg úgy kell félreállni, hogy ne akadályozzam a másikat...
Sok bunkó van, de ha nem adok okot a kötkedésre, akkor nem is történik semmi!
Aki tényleg tilosban áll meg, annak számolnia kell azzal, hogy ledudálják a haját. Álltálába a bömösök állnak meg így,mert a mázsás asszonyka és kopasz kigyúrt állat nem hajlandó két lépést gyalogolni a bejáratig, vagy akárhová. Az olyanok viselkednek így, akiknek szúrja a szemét (jogosan) ez a dolog, de nem hiszem, hogy azért boxra kerülne a sor. :)
off,bocsi de nem állom meg
kuvára bosszantók az oj!!!!an emberek akik belekötnek a másik helyesírásába,főleg ott ahol nem is ez a téma.mindenki úgy ír ahogy akar,nem osztáj!!!!!!ozzák,nem múlik rajta az élete.
(direkt írtam kisbetűvel a mondat elején,vagy "j"vel hogy hadd egye a kefét a kötekedő.pedig ismerem a shiftet meg spacet,és jelest kaptam magyarból érettségin)
Még egyszer, bocsi érte, kérdező. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!