Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogy kell ilyenkor használni...

Hogy kell ilyenkor használni az irányjelzőt?

Figyelt kérdés
Kétirányú utca. Jobbra a kapun be kell kanyarodnom, de ráfordulni csak akkor tudok, ha előbb átmegyek a szembe sávba. Vagyis egy bal majd jobb kormánymozdulat. Hogy kell irányjelzőzni?
2012. jún. 21. 08:20
1 2
 11/14 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
#10. Elolvastam, köszönöm! Azt csak pluszként írtam, mert valamelyik felvetette, hogy meg kell fordulni, és balra nagy ívbe fordulni, mert úgy szabályos! És erre írtam, hogy ez például egyirányú utcában érdekes lenne.
2012. jún. 21. 20:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Te még mindig nem érted.

Egyirányú utcában senkit nem érdekel, ha kihúzódsz balra, ugyanis nem jön szembe senki, akit zavarhatnál...

2012. jún. 21. 20:43
 13/14 anonim ***** válasza:
#12: eleve arról volt szó, hogy hogyan kerülhető el az, hogy a MÖGÖTTED (nem szemből!) érkező tévedésből jobbról bemenjen melléd. Ez két- és egyirányú utcában egyaránt releváns.
2012. jún. 22. 10:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Csend! Kétirányú utcáról van szó és nem egyirányúról hali!:P
2012. jún. 22. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!