Hogy kell ilyenkor használni az irányjelzőt?
Figyelt kérdés
Kétirányú utca. Jobbra a kapun be kell kanyarodnom, de ráfordulni csak akkor tudok, ha előbb átmegyek a szembe sávba. Vagyis egy bal majd jobb kormánymozdulat. Hogy kell irányjelzőzni?2012. jún. 21. 08:20
11/14 Agytörzsi Prof. válasza:
#10. Elolvastam, köszönöm! Azt csak pluszként írtam, mert valamelyik felvetette, hogy meg kell fordulni, és balra nagy ívbe fordulni, mert úgy szabályos! És erre írtam, hogy ez például egyirányú utcában érdekes lenne.
12/14 anonim válasza:
Te még mindig nem érted.
Egyirányú utcában senkit nem érdekel, ha kihúzódsz balra, ugyanis nem jön szembe senki, akit zavarhatnál...
13/14 anonim válasza:
#12: eleve arról volt szó, hogy hogyan kerülhető el az, hogy a MÖGÖTTED (nem szemből!) érkező tévedésből jobbról bemenjen melléd. Ez két- és egyirányú utcában egyaránt releváns.
14/14 anonim válasza:
Csend! Kétirányú utcáról van szó és nem egyirányúról hali!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!