Ki hogy viszonyul az erőszakos brazil szélvédőmosókhoz?
Figyelt kérdés
Én már ott tartok lassan,hogy belefogok verni az arcába,mert a szóból nemért...2012. jún. 9. 15:53
1/16 anonim válasza:
vigyázz, mert feljelent, aztán éveket ülsz "rásszizmusért". Annyi joga van, hogy bármit megtehet.
2/16 anonim válasza:
Működtesd az ablakmosódat és az ablaktörlőt, ez többnyire beválik. Amúgy meg ez is csak egy szolgáltatás, még ha nem is legális: ha nem kérted, ne fizesd ki, ennyi. Elég rosszul fog járni az illető, ha megrongálja a kocsidat és feljelented.
3/16 anonim válasza:
Nem kedvelem őket ,bár ha úgy vesszük a koldulás jobb fajtája ez,mert legalább van ellenszolgáltatás.
5/16 anonim válasza:
Én szeretem őket.
Nekem megér 50-100 forintot, ha tényleg koszos az ablakom.
Sokat megyek pályán, országúton, tele lesz bogárral a szélvédő.
A népligetnél álló csávókat már ismerem, velük rendszeresen mosatok ablakot, ők jól dolgoznak.
Inkább nekik adok pénzt mint az utcán lézengő részeg csöviknek akik leszólítanak és elkezdenek mesélni, hogy kajára kell mert 3 hónapja nem evett.
6/16 anonim válasza:
50-100 FT-ot? Múltkor 200ft-nál felvolt háborodva, hogy miért csak annyit adok...
7/16 anonim válasza:
A benzinkutas örül 100ft-nak mikor első--hátsó, és fényszórót is mos.
Panaszkodjon, de nem adok neki többet.
8/16 anonim válasza:
a benzinkutas lehet, de az indiai nem. Ha 200Ft-al kimered szúrni a szemét örülj, hogy nem támad neked, mert csak annyit adsz.
9/16 anonim válasza:
200-zal már bőven elégedettek, van, aki egy kanyit sem ad, hiába melóznak. Akik amúgy rendszeresen egy helyen dolgoznak, tuti nem rongálják meg a kocsidat azért, mert nem vagy keveset fizettél, ugyanis rendkívül hamar megfognák őket. Amúgy meg: ők legalább dolgoznak, próbálkoznak valamivel.
10/16 anonim válasza:
nekem egyszer volt: hogy lemossák ingyen, mondom nem kell hagyjad,
de de mindenképp..., jó akkor mossad... nem adtam 1 fillért se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!