Ha januárban lesz 2 éves a jogosítványom, és az Mo-on 136-al mentem 80 helyett, pénzbírság mellett számíthatok arra is, hogy bevonják?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 20:38
1/7 anonim válasza:
Elvileg nem. De ha bevonnák, megérdemelnéd, nem véletlenül az M0-s a legveszélyesebb útszakasz Mo-n, nem véletlenül van kirakva a 80-as tábla.
2/7 anonim válasza:
Az új M0-s 110, néhol 100, illetve 90. Melyik részen mentél ennyivel? Ettől ois függ, de ha a régin 80 helyett, akkor sok lesz. Be már nem vonnak jogsit ilyenért (kivéve, ha sok a büntipont).
3/7 anonim válasza:
Ez a legnagyobb baj hogy bevonják e? Miért görcsölsz ezen? Nem értem. Az életedre, vagy még inkább MÁS életére nem gondoltál, azért nem idegeskedtél, akkor ezen miért kell? Az életed a legértékesebb dolog amid csak van. Ezzel a másik ember életét veszed semmibe, ugyanis bármikor történhet egy "véletlen" és te már nem érsz haza. Vagy a másik ember. A szeretteid meg kapják majd a telefont.. Mehetnek azonosítani. Érdekes, hogy emberek pillanatokért feladják az életüket. Szerintem ne aggódj a jogosítványod miatt. Tényleg ne.
4/7 anonim válasza:
Akkor hadd vegyem én is a bátorságot hogy ne a kérdésre válaszoljak: Mi ez a sok demagóg mellébeszélés? Hol árthatott volna a kérdező a 136 km/h sebességével mondjuk hajnalban, egymaga a nulláson?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos, és értékes válaszokat. Azoknak, akik az életemért, illetve más életéért aggódtak...azt hiszem elég idős vagyok ahhoz, hogy ne másoktól kérjek tanácsot ahhoz, hogy melyik helyzetben engedhetem meg magamnak azt, hogy a megengedett sebesség helyett gyorsabban menjek.Máskülönben pedig először mindenki a saját háza táján söpörjön.
2009. júl. 1. 09:46
6/7 anonim válasza:
Tudtommal még mindig a 100%os túllépésért vonják be a jogsit, ami nálad nem áll fenn, emiatt nem félnék.
Azonban... akármennyi idős is vagy, az +56km/h-s túllépés az sok. Akármennyire is szabad akarat, ezzel veszélyezteted a mások életét is. És ahhoz senkinek sincsen joga.
7/7 anonim válasza:
Elvileg igen!
100km/h alatti útszakaszokon másfélszeres túllépésért bevonhatják a jogsit!
100km/h fölötti szakaszokon 1,333X-os túllépésért elvehetik!
Ez nem változott évek óta!
80km/h-s szakaszon 120 fölött elvehetik, DE ez NEM feltétlenül azt jelenti, hogy el is veszik. Sok mindenen múlik, elmúlt években volt-e szabálysértésed (közlekedési), az eljáró szerv jóindulatán stb-stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!