Sümegen van-e kamera a jelzőlámpánál?
Figyelt kérdés
Nekem olyan kérdésem lenne hogy Sümegen a 8-ason figyeli-e kamera a jelzőlámpákat ugyanis ma sikerült áthajtanom a sárgán és útközbe már pirosra váltott! Ha van kamera azt csak baleseteknél nézik vissza vagy bizonyos időközönként? Ha kapom a csekket mennyi idő még kiküldik és mikor nyugodhatok meg hogy nem kapok?2012. máj. 13. 19:15
11/12 anonim válasza:
Szia! Most olvastam csak a kérdésed, én sümegi vagyok. Szerintem te nem a 8-ason, hanem a 84-esen mentél át a piroson. Van két kamera is, de nem azt nézi, hogy te milyen jelzésen mész át. Nem fognak megbüntetni.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató választ! Már 7 hét eltelt azóta mióta átmentem a piroson és még nem kaptam csekket! Remélem igazad lesz és már nem is fogok!
2012. júl. 2. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!