Mit csináljak, ha egy agresszív autóssal találkozok, aki dudálgat rám?
Belvárosban. Dugó volt, erre rám dudálgat, pedig én sem, tudtam menni, mert 4-5- autó sem ment előttem.- Amikor mellém ért egy 2 sávos úton, bemutatott, és rám dudált egy jó nagyot, hogy kapjam be...
Nem vágom miért én voltam ledudálva, amikor nem én bénáztam, nem én tartottam fel a sort, csak az ideges sietős autós előtt voltam.
Az ilyenek veszélyesek?
Kell attól tartanom, hogy az egyik ilyen, még oktalanul, befékez előttem, és kirángat a kocsiból, és megver, mert rossz napja van, és én voltam ott, akin leverheti a feszültséget?
Ha nem vagy harcias(nem kell szó szerint venni persze) akkor csak vigyorogj rá és integess vissza.
Ha meg harciasabb vagy akkor meg kerékkulcs, pajszer, kis balta, kalapács... az ülés mellé. Aztán ha beszól csak meglegyinted és 99% hogy meggondolja magát az illető :D
Ismerős egy kalapáccsal eljátszotta ezt. Kopasz állat kiszáll, elindul felé, ő a kalapácsot felemeli mire az int egyet, visszaszáll a kocsiba és elmegy :D
Én anno bicajjal voltam amikor hasonló eset történt, Cigó rádudál mer nem adom meg neki az "elsőbbséget"(persze nekem volt elsőbbségem). Egyedül volt a kocsiba, beáll mellém, biciklipumpát lekapom a vázról, felemelem azt inkább elment :)
Nah szép ...
Biciklipumpa,gázpisztoly,fejsze,kalapács,kerékkulcs ...
Jó kis társulat közepette kocsikázom.
Most akkor ki is az arrogáns ?!
"Magyarország én így szeretlek!" (?!)
Remélem egymásra találtok valami vitás szituban.
Aztán ha harc hát legyen harc - hadd hulljon a férgese.
A rendőrnek meg majd én magyarázkodom.
:P))
17:29 vagyok.
Azt persze hozzá kel tenni hogy ha nem gondolná meg magát biztos nem ütnék. Rengőrségnél csak bónusz később ha én nem ütöttem. Meg azért egy műanyag bicajpumpa nem valami jó fegyver :D Csak elrettentésnek jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!