Tudom régi kérdés de hátha olvassa még valaki.
Nekem tegnap volt ezen az előzetes átvizsgáláson (utánna jött volna egyből a műszaki).
3 hibát találtak ami miatt nem menne át:
1. Hátsó ablaktörlőn lévő kis gumin volt 0,5cm szakadás… azt csak úgy veszed észre, ha kihajtod az ablaktörlőt és a gumit elkezded kézzel húzni egy kicsit… én is csak így láttam meg utánna…
2. Hátsó ködfényszóró égő kiégve… előtte lévő nap néztem körbe rajta az összes égőt és minden működött…
3. Lengéscsillapítónál van valami kis fém porvédő lemez, azon van egy 2 centis kis repedés…
Na szóval ha lemondasz egy vizsga időpontot mert közbejött valami és ugyanoda mered visszavinni a kocsid műszakira akkor készülj, hogy a legeslegkisebb probléma felett sem tekintenek el. Sőt.. mondhatni csinálnak is problémát, ha nincs elég.. lásd: nálam 1 izzó. Mindattól eltekintve, hogy minden kocsimat hozzájuk hordom még egy olajcseréért is..
Utólag még teszem hozzá, hogy 2 éve vittem hozzájuk műszakira a “játszós” 20 éves hengerfejes, rohadt, tűréshatáron kívül eső gumival felszerelt kis autókámat és simán átment…
(már a második időpontkérésnél egyből úgy kezdte a telefonba a fickó, hogy na akkor lesz előtte egy átvizsgálás ami 15.000. Itt már sejtettem, hogy nagyon találni akarnak valamit, hogy lehúzzanak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!