Pontosan miből áll most egy B-s jogosítvány tanfolyam és mi mennyi időt foglal magában?
Régen ugye volt:
1. Tanfolyam
2. Kresz vizsga
3. Rutin vizsga
4. Forgalmi vizsga
+eü.
De most hogy eltörölték a rutint változott még valami?
Illetve a tanfolyam, az eü és a vizsgák mennyi időbe telnek? Szóval összesen hány óra tanfolyami oktatás, stb van?
Köszönöm!
Annyi hogy rutinból nem vizsgázol külön és nincs megszabva kötelező rutinpályán töltött óra. Szal az oktató klivisz amikor már jónak látja. És a forgalmi vizsgán vannak olyan feladatok amik rutinon voltak.
Asszem ennyit változott.
Óraszámot nem tudok. Az ár az meg nagyon változó.
most van elméleti ez régen is volt oktatnak okositanak !
kresz vizsga van elméleti után általában 1 hétre adnak idő pontot!
rutin vizsga nincsen, de rutin pályán 9 ora kötelező vezetés van tanuld féket gázd ismerd meg a kocsit.
forgalmi van 60 perc ,ebből 10 perc papir melo plusz elmondod mit tapasztaltál a kocsin .9 manőver van parkolásban ebből te amit huzol forgalmi vizsga lapot rajta lesz már 4 be x elve,ezt kell meg csinálnod.
ha bp vagy olcso sulli ott voltam jo elméleti oktató ...és gépkocsi oktatom is szuper jo volt öreg norma és nem morog az orra allat,ha roszat csinálsz azt mondja ezt elbasztad tud meg buktál ha ez vizsga.
nekem minden elsőre sikerult 110 000 ft volt okmányirodával egyutt.most ez évben vizsgáztam.
eu vizsgálat van nekem suliban volt 6500 ft.
Köszönöm szépen!
Az elméleti oktatás hány órából áll?
nekem 9től volt 12 ig ,
7 munka napig tartot ,1hét cd ézés otthon aztán vizsga ,30óra vezetés 29 mert 30 a vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!