Igaz hogy a szonda nem jelzi ki ha egy úveg sört ivott valaki?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 20:36
2/15 anonim válasza:
igaz, sőt egy üveg pálinkát se jelez ki.... -.-
szerinted mire van, ha nem arra hogy kimutassa?
5/15 anonim válasza:
De ugye nem akarsz kocsiba szállni?!..
Ha kimutatja, ha nem de nem leszel elég éber..
6/15 anonim válasza:
Kijelzi.
A régi üvegcsés az talán nem jelezte ki de ez a mostani digitális ezrelékekbe képes mérni az alkoholt.
7/15 Dozer007 válasza:
Sok dologtól függ. Ettél utána vagy sem, testsúly, mennyi idő telt el az üveg sör óta, stb.
Az én 110 kilómmal 1 órával meg egy ebéddel a sör után nem jelezte, pedig 3x is próbálkoztam.
Hozzátenném nem vezettem, csak van digitális szondám és megnéztem.
8/15 anonim válasza:
szerinted mire való a szonda? arra hogy kijelezze, tehát kijelzi
9/15 anonim válasza:
Kijelzi. Szinte mindent kijelez. Nem próbáltam de az egy üveg sört a felszívódási idő előtt tutira kijelzi. De szerintem a pikoló mennyiséget is.
10/15 MrPifta válasza:
Itt most kivételesen a többség téved, és a kevesebbnek van igaza. Mennyi idő után? Milyen körülmények közt? Attól függ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!