A rádió mennyire vonja el a figyelmemet?
Észrevettem hogy mikor alig van forgalom sokkal jobban "élvezem" a zenét mint mikor szinte be van állva a pálya.
Sőt nagy forgalomnál még ki is kapcsolom,vagy ha nem kapcsolom ki akkor mikor megkérdezi tőlem a mellettem ülő hogy h tetszett az előző zene azt válaszolom rá hogy nem tudom nem figyeltem,pedig nem lehet nem hallani.
Miért van ez?
alapvetően ha el vagy foglalva a vezetésel akkor nem figyelsz a zenére ez jobb is. képzeld el mi lenne ha mindeki a zenére figyelne elsősorban és nem a vezetésre. ha kevesen vannak az utakon azért kapcsolod be mert mind2 re tudsz figyelni bár ilyenkor is romlik a vezetési készséged nézd meg az állítolagot a discoveryn szokott menni adam és jamie letesztelte h mik azok a tényezők amik zavarják a vezető koncentrációs képességét
1.helyen a vetkőző csajok áltak
2. a rádió :D
3. nem emlékszem :)
18:15
Még csak fél éves a jogsim,talán ezért van:).
Mondjuk robogóra már meg volt 14éves koromban, szóval nem mondhatni hogy olyan erősen koncentrálok a forgalomra, mert tudom mikor ki megy stb. Inkább az autó kezelésére figyelek akkor tudat alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!