Ha este villantok a szenbejövőnek, hogy vakít a lámpája, miért kapcsol át reflektorra?
14 éve van jogsim, azt én is el tudom dönteni, hogy refi vagy rosszul beállított tompitott. Én olyanokra gondoltam, akik nem villantanak vissza, hanem addig jönnek refivel, amig el nem megyek mellettük.
A másik: az autók 90%-a rendelkezik motoros magasságállítóval, annyit nem lehet ilyenkor csinálni, hogy eggyel lejjebb teszi a lámpát, legalább addig, amíg elmegy mellettem? Ez ennyire nehéz? Ennyire le kell nézni a másikat, ha kérem, hogy ne vakítson el?
Van szúrófény az autómon: H3, 2*100w. Meg H4 60/55w, nagy kockalámpa, hibátlan foncsorral, nappali fényesség van az autó előtt, ezeket alkalmazva.
Csak az a helyzet, hogy hátul ül a 8 éves lányom, nekem az Ő biztonsága a legfontosabb. Ha a lámpáim ráküldöm a tahóra, lehet, hogy még nekem is jön...
Tisztelt 12:29!
Egész pontosan mit akartál mondani?
Ja, értem már!
A 100w-os akkor megy, ha az összezáró-kapcsoló (én így hívom), zárva van. Ilyenkor egy mozdulattal tudom kapcsolni a két pár refit. Csak akkor zárom össze, ha valami gyanús mozog az út menti bokorban. Természetesen csak a 60w-ossal villantok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!