Csak nekem van tele a tököm az éjszaka világítás nélkül autózókkal?
Én nem szoktam ilyenekkel találkozni.
Kivéve egy hülye haverommal. Nála "bevált" módszer világítás nélkül kis utcákon hazasunnyogni ha ivott.
Hát én is rendszeresen találkozok eféle állatokkal.Valamelyik nap rárefiztem egy ilyen marhára,az meg gondolom azt,hitte,hogy trafi van.Lelkesen megköszönte,majd haladt tovább.A látóteremből úgy került ki,hogy nem kapcsolta fel a pilácsot.
Néhány hete azzal játszottam,hogyha jött szembe ilyen és már tényleg sötét volt,akkor lekapcsoltam én is-hogy akkor bújócskázzunk-és így is előfordult,hogy nem esett le neki.
nekem meg azokkal a suttyókkal van tele a tököm, akiknek "kispórolták" az indexet a kocsijából. érdekes módon a felső kategóriásokból maradt ki legtöbb esetben ez a hasznos kis szerkezet...
aztán ha belemegyek még ő ugat nekem.
Elég sokszor találkozok ilyen barmokkal és ugye a másik nagy gond az irányjelzövel van....
Legutóbb pénteken éjjel futottam össze egy a világítást nem ismerö fazonnal, nagyon, de nagyon nagy szerencsém volt, meg neki is, hogy volt hely kikerülni!
Nem csak a Tiéd.
De az még hagyján ...
Tegnap az M3-on Gyöngyösig 7 ilyen idiótát láttam (néhány el is húzott mellettem) KÖDBEN !!!
eszemf@szommegáll
Szerintem nem az a gáz,hogy nem látszódnak.Mert észrevehetőek így is simán.Nade,mégiscsak este van...
Én a lakott területen kívül,világítás nélkül közlekedőktől jobban kivagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!