B kategóriás jogosítányt meg lehet szerezni?
Ha annyira nem megy vegyél pár plusz órát...
De ez tanulható dolog úgyhogy előbb-utóbb menni fog.
Menni fog.:)
Egyszer csak belejössz majd. Azoknak, akiknek örökre gáz marad a kuplung :D:D üzenem, hogy ez nem ciki, van, akinek ez nehéz és kész. Számukra már van lehetőség automata sebváltós verdákkal vizsgázni. Így kuplungosat nem lehet majd (legálisan) vezetni, de azért ez jobb, mint hatvanszor elhasalni a vizsgán.:)
Ez az első autó amit vezetsz? Mert én annó oktatót váltottam, és a második autóval sokkal jobban ment.
Fontos a gyakorlás, és hogy szerezz egy kis magabiztosságot. Én a párommal rengeteget gyakoroltam pl. egy üres tesco parkolóban.
na én három autón tanultam vezetni...nem kell aggódni,állítólag én őstehetség voltam mégis 46 órával vizsgáztam le....:DJa 36-nál egyszer meg is buktam:D
20/L
elmondom mit csinálj.
menj el valami jó ismerőssel egy olyan útra pályára ahol nem jár senki és csinálj olyanokat hogy 0- ameddig tudod gyorsulsz vagy vezess úgy idegesen egy olyan helyen ahol néha van rendőr és már csak az idegesség miatt is jól fogod érezni a dolgokat
én így éreztem bele a vezetésbe :) + 200 e ft volt haver kocsijának a lökhárító cserélye :D
Köszi!
Már 4. hónapos a jogsim, s azóta, hogy megkaptam, szinte folyamatosan vezetek, így már kezd kialalkulni a barátság közöttünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!