Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » B kategóriás jogosítányt meg...

B kategóriás jogosítányt meg lehet szerezni?

Figyelt kérdés
Már forgalomban vagyok, lassan levezetem a kötelező óraszámomat, de abszolut nem érzem, hogy valaha le tudom majd tenni a vizsgát. Nem érzem a pedálokat normálisan, a motorral sem vagyunk barátságban:), szerintetek ez normális??
2009. máj. 5. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Ha annyira nem megy vegyél pár plusz órát...

De ez tanulható dolog úgyhogy előbb-utóbb menni fog.

2009. máj. 5. 20:54
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Menni fog.:)

Egyszer csak belejössz majd. Azoknak, akiknek örökre gáz marad a kuplung :D:D üzenem, hogy ez nem ciki, van, akinek ez nehéz és kész. Számukra már van lehetőség automata sebváltós verdákkal vizsgázni. Így kuplungosat nem lehet majd (legálisan) vezetni, de azért ez jobb, mint hatvanszor elhasalni a vizsgán.:)

2009. máj. 5. 21:03
 3/10 Santiego007 ***** válasza:
Menni fog,csak izgulsz de ez érthető.Vagy ha esetleg nagyon félsz akkor vegyél pár plusz órát és akkor már uti menni fog.
2009. máj. 5. 21:58
 4/10 Santiego007 ***** válasza:
tuti*
2009. máj. 5. 21:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez az első autó amit vezetsz? Mert én annó oktatót váltottam, és a második autóval sokkal jobban ment.

Fontos a gyakorlás, és hogy szerezz egy kis magabiztosságot. Én a párommal rengeteget gyakoroltam pl. egy üres tesco parkolóban.

2009. máj. 5. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy lány?
2009. máj. 6. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:

na én három autón tanultam vezetni...nem kell aggódni,állítólag én őstehetség voltam mégis 46 órával vizsgáztam le....:DJa 36-nál egyszer meg is buktam:D

20/L

2009. máj. 7. 10:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a sok bíztatást. Ez az első autóm, a pluszórákra biztos szükségem lesz:) Egyébként 26-os lány vagyok:) Most a 18. óránál tartok, és bízom benne, hogy egyszer csak sikerül nekem is:)
2009. máj. 7. 20:29
 9/10 anonim válasza:

elmondom mit csinálj.

menj el valami jó ismerőssel egy olyan útra pályára ahol nem jár senki és csinálj olyanokat hogy 0- ameddig tudod gyorsulsz vagy vezess úgy idegesen egy olyan helyen ahol néha van rendőr és már csak az idegesség miatt is jól fogod érezni a dolgokat

én így éreztem bele a vezetésbe :) + 200 e ft volt haver kocsijának a lökhárító cserélye :D

2009. szept. 24. 21:26
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Már 4. hónapos a jogsim, s azóta, hogy megkaptam, szinte folyamatosan vezetek, így már kezd kialalkulni a barátság közöttünk:)

2009. szept. 25. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!