Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ki jöhetnek értem a rendőrök?

Ki jöhetnek értem a rendőrök?

Figyelt kérdés
Közlekedési szabálysértésért 45000 ft büntetést kaptam. A helyi önkormányzatnál megbeszéltem hogy ledolgozom, közben beteg lettem és nem tudtam menni az egyeztetett időpontban. Ma üzentek az önkormányzatból hogy holnap reggel fél hatkor jön értem a rendőrség! Ez lehetséges vagy csak rám akartak ijeszteni???
2011. szept. 21. 20:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Tutyimutyi = tehetetlen, szerencsétlen. Nem hiszem hogy ez lennék! Amúgy volt már dolgom a hatósággal, korona tanú voltam! Nem mentem be kétszer egymás után, nem is igazoltam hogy miért. A harmadik meghallgatás előtt egy órával felhívott a nyomozó hogy legyek szíves befáradni mert nem szívesen állítana ki egy 100 ezres csekket nekem. De nem jöttek ki értem és vittek bilincsben mint ahogy azt ön gondolja!
2011. szept. 23. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!