Eltudnak lopni olyan autót ami riasztós?
vw-en golf 3-asunk van. van benne riasztó, és csak akkor tudjuk kulccsal beindítani, ha kikapcsoljuk azt. most itt vannak a rendőrök, mert feltörték az autónkat.. nem volt benne semmilyen fontos papír, pénz-nem autóba tárolandók...-. nem vitték el, tehát akkor ennyire nehéz lenne egy riasztós autót elvinni? a riasztónak nincs túl nagy hangja, ha csend van az utcában, és nem szól semmilyen zene akkor TALÁN meghalljuk, de csukott ablaknál már nem... ezért nem vettük észre a feltörést.
Nem voltam lent az autónál-nem az enyém- de egy ilyen feltörés ajtófelfeszítéssel jár, vagy a zárat valahogy megbuherálják?
egyébként 3 hete van nálunk az autó, tudják az itteniek is, hogy kié, mikor használjuk... nem tudom mit lehetne tenni a biztonságérdekében. nincs garázs, 4 emeletes panelbe lakunk, mindenki a ház elé parkol. de a fáktól pl alig lehet néhány autót látni..
" az ilyeneknek el kell törni a kezét."
Ki kell ábrándítsalak naivságodból.
Ha esetleg megtennéd akkor a delikvens feljelent a pintőrségen és súlyos testi sértésért visznek mint a vett malacot.
A bíró még önbíráskodást is odabiggyeszt,hogy indokolt legyen a 3 év börtön.
Ahol egy cellában lakhatsz az autótolvajjal és az etnikummal csatározhatsz a kajádért naponta - éveken át miközben elhagy az asszonyod,elfelednek azok akiket barátaidnak vélsz,tönkremész agyilag,anyagilag - mint én.
Jogállamban élünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!