Ha kötelező a búkósisak motoron, akkor miért nincs Áronon a /Töltsd újra még/ videóklippjében? Talán ilyenkor nem érvényesek a szabályok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 12:09
1/12 anonim válasza:
Az hagyján, de zenét hallgat közben fülesen :) Kész öngyilkosság.
2/12 anonim válasza:
tudod van egy filmes trükk amit greenbox nak hívnak ez egy zöld doboz amibe beleáll a modell "itt ül a motoron" és azt vetítenek köré amit akarnak. tehát Áron nem motorozik. a másik lehetőség a klip felvételkor lezárták a környéket így forgalomtól elzárt területen a kresz szerint jogsi sem kell nemhogy sisak.
3/12 anonim válasza:
Első vagyok, másodiknak amúgy igaza van! Annyit hozzá, hogy van olyan trükk is, hogy ha nem mutatják a motor kerekeit, akkor egy traileren vontatják a motort, és úgy filmezik szemből, szerintem ezt is alkalmazták a klipben.
4/12 anonim válasza:
Miért? Győzike be volt kötve,amikor repesztett a ferrarival? XD
5/12 anonim válasza:
Bruce Willis-t a saját szememmel láttam meghalni az armageddon-ban. Csak akkor mit keresett a Cannes-i filmfesztiválon.D:
7/12 anonim válasza:
Győzikét egy szemfüles fel is nyomta, be kellett fizetnie a csekket. Megérdemelte. Aki hülye, haljon meg.
8/12 A kérdező kommentje:
Lezárva biztos nem volt az út a forgalomtól, de a greenboxos megoldás elképzelhető, bár sztem nem valószínű, az árnyékok rendben, és tükröződik az út a szemüvegén, valamint a gázt is húzza. Mehet a bejelentés? :D
2011. jún. 10. 23:45
10/12 anonim válasza:
Nem huztak traileren mivel forog az elso kerek:) Esetleg ha van hivatolos kerekforgatojuk de neki akkor kulonleges kerekforgatoi kepzesen kell reszt vennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!