Tényleg más lesz egyedül vezetni, mint amikor ott az oktató melettem?
Most tök elvezetgetek az oktatóval, egész jól megy, persze vannak kisebb-nagyobb hibák, de átlagba nem rossz.
De, azt mondta majd amikor egyedül kell vezetnem, az más lesz, majd amikor senki nem segít, sőt, még ahol ezerszer voltam ott is majd más lesz vezetni egyedül.
Tényleg ez lesz, más hogy volt ezzel a dologgal?
Igen, sokkal jobb lesz úgy vezetni...
Persze embertől függ, akinek teher a vezetés, és nem is volt túl bátor, az lehet, hogy kellemetlenül fogja érezni magát.
Egyéne válogatja.
Én nagyon szerettem az oktatómmal vezetni, nagyon jó volt, élveztem. Persze nagyon el is fáradtam mindig.
Egyedül vezetni annyira nem szeretek, jobban szeretem ha ül mellettem valaki.
Eleinte egyedül nagyon nehéz volt figyelnem a forgalomra, a szabályokra, a navigálásra, a kocsira. Most már kezdem megszokni, viszont ahol rutinból vezetek ott sajnos kezdek már nem a táblák szerint vezetni, hanem abszolút csak fejből. Ez olyan szempontból élvezetes hogy nem kell koncetrálni és ténleg lehet élvezni csak úgy a vezetést, de olyan szempontból nem jó, hogy ezt így nem szabadna! Megszokásból nem szabad vezetni, mindig csak táblák alapján. Mostanában ráálltam arra, hogy még az ismert helyeken is igyekszem erőltetni, hogy figyeljek a táblákra, és ténlegesen azok alapján vezessek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!