Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Normális, ha autópálya belső...

Normális, ha autópálya belső sávjában haladva (140-el) előzöm a teherautót (80-al halad) és közben nyom le a mögöttem lévő, szinte centikre a kocsim fenekétől? Ha egy picit be kellene fékeznem belém durranna. Valami tippet tudtok ilyen helyzetre?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 13:31
1 2
 11/14 teglaalatt válasza:
100%

Semmiképp ne okozz balesetet, ne teremts olyan helyzetet amiből valami baj születhetne(ne taposs a fékre). Lehet ő lesz a hibás, és a biztosító fizet, de kilónegyvennel ha mész és egy teherautót előzöl jobb ha nem történik baleset, mert a biztosító max a családodnak fog fizetni... Maradj nyugodt, és mikor megelőz vigyorogj a pofájába:D

vagy amit feljebb írtak: rakd ki a vészvillogót.

2011. ápr. 30. 13:12
 12/14 Bajer ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy még lassulj is vissza a maximálisan megengedett sebességre és hadd villogjon rád. Addig ne nézz a tükrökbe.
2012. dec. 10. 05:40
 13/14 anonim ***** válasza:
A válasz marha egyszerű: Szard le az ilyen majmokat! :)
2012. dec. 28. 16:56
 14/14 anonim válasza:
100%
Ha előzőleg láttad, hogy jóval nagyobb sebességgel jön és úgy vágtál elé, akkor legalább annyi, hogy rálépsz a gázra, vagy legközelebb várd meg még elmegy. Ha már régebb óta folyamatosan előzöl és úgy ér utol akkor sztem is jó a vészvillogó, mert ezzel tisztázod h észrevetted, de nem vagy hajlandó gyorsabban menni. (még mindig jobb mint amikor valakinek fel se tűnik, hogy van mögötte egy jóval gyorsabb jármű és le kéne húzódni.)
2013. ápr. 12. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!