Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért van az, hogy BMW autóval...

Miért van az, hogy BMW autóval közlekedöknek nem kell betartai a kreszt?

Figyelt kérdés
Nem kell indekszelni sem.Mehetnek záróvonalon mindenen keresztül.Szágdulhozhatnak 120-130-al!Még a piroson is átmehetnek akkor vált át a lámpa nem kell megállniuk!A jobbkezes utcákat nem ismerik!Menek mint az á@llat!!Rájuk nem vonatkozik a kresz??
2011. febr. 11. 09:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem is BMW-m van, mégis a sebességkorlátozáson kívül minden szabályt betartok.

Lehet azért van, mert nem igazi BMW... :D

2011. febr. 11. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha ő vette volna meg kp-re akkor vigyázna rá, kivéve ha alapból hülye a gazdája, nem ám 0ft befizetéssel és nagyon sok számjegyű hitellel, de nem számít neki, tönkre vágja 1-2 év alatt aztán nem tudja fizetni és a bank max majd elviszi.
2011. febr. 11. 18:45
 13/16 gygary ***** válasza:

hagyjuk már ezt a fszságot, mi ez az általánosítás?? én érdekes módon ismerek suzukis meg bmws retardált sofőröket is, akik eszetlenkednek az autóval. én pl betartom a szabályokat( seb korlátozást csak városon belül), mert lehet nem vág földhöz mondjuk egy 30 ezres büntetés, de inkább elzabálom azt az összeget..

és pl az esetlen, forgalomra figyelni képtelen sofőrökre nem vonatkozik a kresz? aki kihajt elém az utolsó pillanatban ,amikor nekem van elsőbbségem.

meg mondjuk az aki annak ellenére rakja ki az indexet,és kezd el előzni egy 3. autót, hogy én már őt előzöm, csak épp ezt krvára nem látja, mert basz*k a tülörbe nézni. önmagában az index nem minden kedves kérdező, volt, hogy pályán én sem indexeltem, mert láttam h senki nem jön mögöttem. akkor melyikőnk volt balesetveszélyesebb?

két példa: én meg mióta vezetek érdekes módon,csak alsókategóriás autók vezetőjénél tapasztaltam,hogy behajtott külső visszapillantóval közlekedett, még sem általánosítok, meg jelentek ki fszságokat, h az összes pl. maruttis béna. rengeteg ilyen dolog van, nem lehet általánosítani.

a másik, hogy a parasztbácsi a lovaskocsival megteheti, hogy sötétben kivilágítatlanul közlekedik egy főúton ( van, hogy egy csikót is rákapcsol a "szerelvény" oldalára? érdekes módon én ezt is krva sokszor tapasztalom, a rendőrség ezeket közel nm bünteti úgy mint a gyorshajtást, holott rohadt veszélyes.

"Szágdulhozhatnak 120-130-al" - ezen meg csak röhögök, ne is haragudj. lehet ezt is csinálni ésszel meg ész nélkül. képzeld van, hogy én is "száguldozok" ennyivel, ha az út-, látási viszonyok úgy engedik, na meg a forgalom. semmivel nem veszélyesebb mint az a sofőr aki hetente kihozza 1 órára az autóját és megy 60al a főúton, a reflexei szrt nem érnek, meg ha esetleg megcsúszik az autója, vagy vmi más váratlan esemény következik be, azt se tudja, hogy mit csináljon.. ezeken kellene elgondolkozni először nem csak jó magyar szokás szerint fikázni mindent

2011. febr. 19. 13:45
 14/16 gygary ***** válasza:
a rendőri intézkedéshez meg annyit fűznék hozzá, hogy tavaly egy lakó-pihenő övezeti kereszteződésben oldalról belémjöttek (betartottam a 20ast)nem adták meg az elsőbbséget, anyuci a bora-ban még nyomott egy kis gázt is, nem találta a féket, köcsög vw-esek! a futómű is sérült, kb 3 hónapig nem használtam az autót(bmw), hanem egy vw-el jártam.elmondanám, hogy fele annyiszor nem állítottak meg igazoltatni és egyszer sem fújattak velem szondát. a két autót ugyanolyan rendszerességgel használtam, ugyanazon a városokban.
2011. febr. 20. 10:23
 15/16 gygary ***** válasza:

*ugyanazon városokban

még annyit,hogy januárban csak az első ablak fóliázása miatt kaptam 15ezres büntetést (lehet mondani,hogy szedjem le, azért sem fogom, majd ha ugyanúgy szankcionálják a kivilágítatlan bicikliseket,akkor leszedem ) de akkor ne pattogjon senki, hogy a bmw-s kibújhat a büntetés alól.

2011. febr. 20. 10:30
 16/16 anonim válasza:

Itt nem a BMW-n van a hangsúly, vannak olyanok, akik szinte betegesen betartják a KRESZ szabályait, például én is. Bevallom őszintén, nem attól félek, hogy a kocsinak, vagy nekem bajom esik, hanem attól, hogy valamit nem tartok be, nem figyelek eléggé, vagy iszok, vagy bármi módon nem tudok odafigyelni a vezetésre és valaki más hal meg miattam. (pedig jó pár éve van jogsim)

A gond ott van, hogy az autó egy státuszszimbólum. Sokan ki is használják és nem érzik jól magukat, ha a státuszuk nincs eléggé bizonyítva. Vesz egy drága autót, de nem ér semmit az egész, ha nem figyelnek oda rá. MINDENKINEK IRIGYKEDNI KELL, hogy milyen jó, drága, gyors, stb. az autója (Ő). Ezek ellen a pilóták ellen a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy nem figyelünk oda a feltűnési viszketegségeikre, de talán még megfontoltabban vezetünk az utakon. Higgyétek el, nagyon sok múlhat ezen.

2011. márc. 5. 11:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!