A légzsák nagyot tud "ütni" az emberen?
Figyelt kérdés
Mármint, ha baleset van, akkor kirobban, ls az ember, még meg is fejeli. Mennyire üt az meg? Mármint gondolom puha, de azért üt, de, ha valaki szemüvegbe vezet, annak össze töri az arcán a szemüveget?2011. jan. 27. 19:53
11/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a légzsák akkor ki sem nyílik ha nem vagy bekötve. Ha normálisan magassághoz állított biztonsági övet használsz, és balesetet szenvedsz, akkor a tested mozgását a biztonsági öv, a fejed mozgását pedig a légzsák(ok) állítják meg. Szerintem erre a kérdésre nem lehet válaszolni, az biztos, hogy elenyészőbb sérülést fogsz szenvedni, mint ha nem lenne benne légzsák.
12/12 KÁELEF válasza:
"És akkor ütközésnél mire bízod magadat?"
Semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!