Megfigyeltétek már, hogy az utakon a BMW-s, Mercedeszes nagydarab illetők a legveszélyesebben közlekedők?!
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 12:07
11/16 anonim válasza:
Én is azt vettem észre, hogy a seggek közül, akikkel az utakon találkoztam, több a BMW-s. Mercisekből nem nagyon láttam "hülyét".
12/16 Feri12 válasza:
Persze nem mindegyikükre vonatkozik ez,de tegyük hozzá,hogy egy x6-osnak legalább három parkolóhely kell azért, hogy se keresztbe, se hosszába, de kényelmesen elférjen.Ezek szerint a márka teszi a bunkót.(zömében tényleg bmw-sek.)Hogy a legveszélyesebbek-e?Van azért sokkal rosszabb is.
13/16 anonim válasza:
Hát azt elég nagy hülyeségnek tartom hogy mondjuk a ladásokat meg a suzukisokat szólják le sokan !!!!!
Minden embernek más a vezetési stílusa és ez autótól független !!!!!!! Jah és aki azt írta hogy a friss jogsis suzukisok meg a hondások is veszélyesek akkor tölle megkérdezném hogy neki nem volt friss jogosítványa ... ??? És a friss jogsis embereknek igazából nemtökmindegy hogy milyen autója van ? És igazából aki BMW-t vesz az megteheti h szálguld mert a pénz nagy úr és sztem a többivel mindenki tisztába van... !!!!
14/16 anonim válasza:
Nekem is volt friss jogsim, persze. De amint meglett az autóm, kaptam egy mercit és nem száguldoztam vele, nem csináltam vele hülyeséget, tudtam milyen autóban ülök, tudtam mire való. Azokkal a friss jogsis gyerekkel az a baj, hogy már azonnal sportkocsit vesznek, olcsó ratyituningos Hondák, meg Suzukik, hangos dobbal, meg több lóerő, aztán széthajtják szépen, mert nem bírnak magukkat. Természetesen más közlekedők kárára is.
15/16 anonim válasza:
*de amint meglett a jogsim* :)
16/16 anonim válasza:
Hát igen ebben igazad van ! De ha bele gondolsz akkor a suzukisok között is vannak olyanok akik tudják hogy miben ülnek ! És akinek már van pénze manapság egy jogsilerakás után kocsit venni na azokat hívják jómódúaknak ( nekem 180 ezer forint volt a jogsi ) !!!! És egyetértek hogy a suzukikat nem érdemes tuningolni de abban is vannak kivételek ! Mert az a széria ami alapból 1.6-os 16 szelepes azoknak már erősebb a futóművük is mert nekünk olyan van ! És én is tudom hogy miben ülök és hogy mi az autó határa ... ! És hát sajnos van aki nem tudja de ettől nem kellene általánosítani szerintem....!!!! Egyéni vélemény !!! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!