Megfigyeltétek már, hogy az utakon a Suzukisok a legbénábban közlekedők?!
Valóban eléggé bénák. Például főúton haladok 110-zel, a Suzukis fordulna ki a mellékútról. Messziről látom, hogy vár, de mikor elég közel érek, akkor kifordul elém, tehát taposom a féket szét ne nyomjam a seggét... Vagy megengedett 110 km-es sebesség, előttem zötyög a Suzuki, tartja a 70-et stabilan. Bal kerekével a középső csíkon megy, nehogy még véletlenül is megpróbáld elhagyni... Nem Magyarországon élek, de nagyon gyakran jövök és ez a forgatókönyv mindannyiszor lejátszódik 90%-ban MINDIG Suzuki. Már ha utólérek az úton egyet azonnal beugrik: A SUZUKI A TI AUTÓTOK! (Enyém a Mercedes).
A Suzkisok mindig azon sírnak, hogy nekik csak erre van pénzük... Hát Istenem, 3 milliót törlesztget évekig csak hogy új autója legyen! Más épeszű ember venne régebbi német autót VW/BMW/Merci sokkal olcsóbban, de neeem...
S a legjobb mikor végre sikerül elhagynod (úgy hogy ne veszélyeztesse saját magát) észreveszed hogy kalapban vezet és nem nagyon érdekli hogy mi történik a "háta" mögött.
Na mindegy van itt az oldalon is belőlük bőven s mivel a Suzukiban még gomb sincsen annyi mint a Mercedesben szerintem itt a válaszom mellett azt a piros kezecskét fogják nyomogatni. Hát jó valamit nyomniuk kell nekik is - na rajta, nyomjad.
08:22-nek
Igencsak ezt tapasztalom én is.
Van egy Suzukis szomszédom pl. aki még meg is magyarázta,
hogy azért tesz maga alá még egy párnát,
hogy jobban lássa az autója elejét...
Szerintem már nem a Suzukisok a leglassabbak és a legszerencsétlenebbek, mert megelőzték őket a Renault Thalia-t vezetők! :D
De csak a Thalia, a Clio nem vonzza a közlekedni nem tudó autóvásárlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!