2 órás autóút kimerítő?
Figyelt kérdés
A vezető szempontjából.2010. dec. 15. 18:14
1/12 anonim válasza:
2 óra?? sétagalopp :D nagyon trapának kell lenni hogy ennyit ne bírj ki egy helyben :) én 4-6 óra után szoktam kicsit kiszállni és futni kicsit + guggolni, az jót tesz!
2/12 anonim válasza:
Kezdő vezetőnek általában az. Tapasztalt sofőrnek nem sok.
3/12 anonim válasza:
és a kamionosnak? reggel 7kor indul, este 6-7re hazaér és közben csak lerakó/felvevő helyen tud mozogni, de ott sem sokat. Tesómmal egyszer elmentünk egy kamionossal, és egy nap alatt kb 700km-t mentünk... Volt hogy aludtam is...
4/12 anonim válasza:
Én még kezdő jogsis vagyok, 2-3 óra fárasztó tud lenni nekem
5/12 anonim válasza:
Fél éve van jogsim, már 6e km mentem, már nem fárasztó, viszont az elején 2 óránként mindig megáltunk!
6/12 anonim válasza:
2 órás autóút tud igen kimerítő lenni.
Minden a körülményektől függ.
Pl 2 óra autópályán, napos időben.
vagy 2 óra autóúton szakadó, mély hóban ónos esővel fűszerezve.
Igen szerintem bárkit ki tud meríteni egy két órás út.
7/12 anonim válasza:
Ha a forgalmi körülmények jók, akkor nem. Mi sokat járunk le Veresegyházról Szegedre a sógornőmékhez. Nekem nem fárasztó, pedig évek óta úgy megyünk, hogy még aznap vissza is jövünk.
8/12 anonim válasza:
Az a legjobb ha akkor állsz meg, amikor érzed, hogy tompulsz, vagy ha brunyálni kell :) Nálam ez a két eset a leggyakoribb oka a megállásnak :)
9/12 anonim válasza:
Valami jó kis hegyi szerpentinen kimerítő, de normális körülmények között nem.
10/12 omadjoe válasza:
ha kaminot hajtom sokszor el sem fáradok a 2x 4,5 orás vezetésben. személyautoval simán egyhuzora lenyomok 32 orát, és csak annyira kell megállnom, hogy tankolok, és ha hiv a természet. bár amikor kezdö voltam, akkor 1,5 orás ut nagyon kitudott fárasztani. amugy auto függöbis, h. mennyit birsz ki a volán mögött. pl. én a punto I.-esben 40 km után ugyszálltam ki, mint a kamionbol 700 km után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!